Access Bars® – kipróbálás és gyakorlás

Hallottál már az Access Barsról és szeretnéd kipróbálni? bars csere
Fogalmad sincs még mi ez, de nyitott és kíváncsi vagy, szívesen megnéznéd, ill. kérdeznél róla?
Már Bars kezelő vagy és szeretnél gyakorolni?
Akkor most itt a remek lehetőség. Gyere el, hogy megismerd és megtapasztalhasd a hatását!

Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, mintákat oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével.
A bárok tartalmazzák az összes nézőpontodat, gondolatodat, elképzelésedet, és hitrendszeredet, amiket életek során fontosnak tartottál és eltároltál. Minden pont más-más életterület (pl. pénz, kontroll, kreativitás, szomorúság, öröm, gyógyítás, kommunikáció, szexualitás, öregedés stb.) korlátait, akadályait tisztítja. Futtatásuk elősegíti, hogy gyökeresen megváltozzon az életed minden területe. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely gyengéd, théta, delta, gamma agyhullámokat generál, miközben bármely területről képes feloldani a tudatalattidban lévő korlátokat, a fix nézőpontjaidat, negatív érzéseidet, fizikai-lelki fájdalmaidat, így segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezáltal a múlt megélései egyre kevésbé befolyásolnak majd, a jelen éberségéből fogsz teremteni.

És mi más lehetséges még? Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Időpont: 2019. március 9., szombat, 10.00-18.00 óráig 
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. em. 4., kapucsengő 18-as
Bármikor érkezhetsz, csatlakozhatsz hozzánk.
Hozzájárulás kezelőknek: 2.500 Ft.
Ismerkedőknek: 4.000 Ft
További info, bejelentkezés: Uhlár Mónika, Access Bars facilitátor – 0620/3332-908

Comments are closed.