Access Bars® – kipróbálás és gyakorlás

Hallottál már az Access Barsról vagy a testkezelésekről és szeretnéd kipróbálni? bars csere
Fogalmad sincs még mi ez, de nyitott és kíváncsi vagy, szívesen megnéznéd, ill. kérdeznél róla?
Már Bars kezelő vagy és szeretnél gyakorolni?
Akkor most itt a remek lehetőség. Gyere el, hogy megismerd és megtapasztalhasd a hatását!

Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, mintákat oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével.
A bárok tartalmazzák az összes nézőpontodat, gondolatodat, elképzelésedet, és hitrendszeredet, amiket életek során fontosnak tartottál és eltároltál. Minden pont más-más életterület (pl. pénz, kontroll, kreativitás, szomorúság, öröm, gyógyítás, kommunikáció, szexualitás, öregedés stb.) korlátait, akadályait tisztítja. Futtatásuk elősegíti, hogy gyökeresen megváltozzon az életed minden területe. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely gyengéd, théta, delta, gamma agyhullámokat generál, miközben bármely területről képes feloldani a tudatalattidban lévő korlátokat, a fix nézőpontjaidat, negatív érzéseidet, fizikai-lelki fájdalmaidat, így segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezáltal a múlt megélései egyre kevésbé befolyásolnak majd, a jelen éberségéből fogsz teremteni.

És mi más lehetséges még? Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Az Access Consciousness testkezelései pedig a testedbe zárt energetikai lenyomatokat, fix nézőpontokat, blokkokat oldják ki, így segítve a testedet egyre tudatosabbá válni. A testkezelések beindítják az önregeneráló folyamatokat, egyre nagyobb teret engedve a lehetőségeknek és a változásoknak.

Időpont: 2023. március 10., péntek, 10.00-19.00 óráig 
Helyszín: Pillangó Központ, 1136 Budapest, Pannónia utca 10., 3. em. 21-es kapucsengő
A kedvezményes kezelés díja: 6.000 Ft
ELŐZETES bejelentkezés, időpontegyeztetés szükséges: Uhlár Mónika, Access Bars facilitátor – 0620/3332-908

Comments are closed.