Access Facelift kezelés

facelift_imageAz Access Consciousness energetikai ránctalanító arc- és testfiatalító, alakformáló kezelése képes visszafordítani az öregedés jeleit az arcon és a testen, műtéti eljárások, krémek, gépek, és egyéb mesterséges beavatkozás nélkül. Az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiával dolgozik, mely sejtszinten áttranszformálja, megemeli és újrateremti a testet. A kezelés hatására nemcsak a bőröd lesz feszesebb és rugalmasabb, hanem oldódnak azok az ítélkezések, döntések, minták, hitrendszerek, fix nézőpontok, melyeket tudat alatt, ill. a tested(b)en, ráncok formájában eltároltál. Minden előítélet, elutasítás, elégedetlenség ugyanis előbb-utóbb láthatóvá válik rajtunk. A kezelés során tehát nemcsak energetikailag hatunk a testre, hanem kitisztítjuk azokat a nézőpontokat is, amelyek a korral, az öregedéssel, az alakoddal, testeddel, és az egészséggel kapcsolatosak. Segít megváltoztatni a testedhez való viszonyodat, lehetővé téve, hogy más kapcsolatot és egységközösséget élhess meg vele.

A Facelift átstrukturálja a bőrt, eltünteti a hegeket, a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet, így a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatása van. A kezelés kellemes, megnyugtató kézrátétellel zajlik a dekoltázson, arcon és a fejen, de lehet külön célirányosan pl. hasi területre, vagy a mellre is fókuszálni, segít a hasi zsírpárnák eltüntetésében, vagy megnyúlt bőr kezelésében.

Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, tartós eredmény 10-20 kezeléssel érhető el. Sokak visszajelzése alapján, nemcsak az arcod, hanem az egész életed, a múltad és a jövőd is kisimulhat.

Az Access Consciousness Energetikai Ránctalanítás kezelést világszerte alkalmazzák kozmetikai és masszázs szalonokban, plasztikai sebészeti rendelőkben, fiatalító és wellness központokban. Most te is kipróbálhatod, szeretettel várlak!

„Ahogyan elkezded megváltoztatni azt, ahogyan a testedhez viszonyulsz, elkezded megváltoztatni a viszonyodat mindenhez az életben.” (Gary M. Douglas)

Comments are closed.