Egymás tükrében

Biztosan hallottad már, hogy a világ és minden ember tükör, valódi önmagad megismeréséhez elengedhetetlen, hogy meglásd bennük saját magad. De hogyan tükröz téged a külvilág? Mit mutat és tanít neked a párkapcsolatod, vagy annak hiánya? Az ellentétek vagy a hasonlóak vonzzák egymást? Hogyan viszed tovább a szüleid mintáit a párkapcsolataidba?

Mindenki, akivel életed során találkozol, megmutatja neked, ami benned van. Legyen az pozitív érzés, vágy, félelem, tudatalatti hitrendszer, vagy épp saját elutasított oldalad. Ha megéled önmagad és bent harmónia van, kint is azt teremtesz magad körül. Jóban vagy magaddal? Szereted magad? Emberi kapcsolataid ugyanis az önmagaddal való kapcsolatodat jelzik vissza a számodra. Az egyik legnagyobb tanítód a párod, és talán a legnehezebb tananyag a jól működő párkapcsolat.

Szeretettel várlak az előadásra, ahol a (pár)kapcsolataidon keresztül nézhetsz szembe önmagaddal. Hogy a megfelelési kényszerek, elvárások, játszmák és felesleges drámák helyett tudd és merd vállalni azt, aki és amilyen te valójában vagy!

Időpont: 2022. ……….., 18.00 – 20.00 óráig
Helyszín
: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58. I/4., 18-as kapucsengő

Részvételi díj: BELÉPŐ nincs, KILÉPŐ van, amely érzésed és lehetőségeid szerint 1.500,- Ft, 2.000,- Ft vagy 2.500,- Ft
ONLINE: 2.000,- Ft
Részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu . További információ: Uhlár Mónika, 06-20/3332-908

Comments are closed.