Élj, ne félj! – Minden, ami a félelmek, szorongás, pánik mögött van

Folyamatosan aggódsz, szorongsz, még akkor is, ha látszólag semmi okod rá? Félsz a jövőtől, a (lét)bizonytalanságtól, hogy mi lesz, ha …. ? Rettegsz az egyedülléttől, a betegségektől vagy épp a haláltól? Nem tudsz aludni, utazni, emberek közé menni, ismerkedni? Érzed a testi tüneteket (gyomorgörcs, izzadás, hasmenés, szédülés, heves szívdobogás), esetleg pánikrohamaid is vannak? A depresszió jeleit észleled magadon?

Sajnos egyre több ember küzd mindezekkel nap mint nap. Sokan már-már beletörődtek a kellemetlen tünetekbe, rohanó, teljesítményorientált világunk velejáróinak tekintik. Pedig nem azok, sőt! Ne szenvedj tovább, van kiút, van megoldás!

Szeretettel várlak az előadásra, ha a félelmeid mögé néznél, hiszen ezek gátolnak meg abban, hogy elérd végre azt, amit szeretnél, csak nem mered meglépni, kimondani, felvállalni. Ahhoz, hogy megvalósítsd az álmaid – legyen az boldogság, anyagi biztonság, nyugalom, siker, egészség, bármi – először a belső akadályokkal, vagyis a félelmeiddel kell kezdened!

Lásd meg őket, a negatív gondolataidat és érzéseidet másképp! Addig ugyanis nem tudsz magadon, a körülményeiden és az életeden változtatni, amíg azt sem tudod, milyen tudattalan minták, félelmek, programok, hitrendszerek irányítanak. Ne feledd, a félelem csak addig hat rád, amíg félsz tőle!

Az előadáson rálátást kaphatsz a problémáid (anyagi nehézségek, sikertelenség, magány, betegségek stb.) okára, valamint kézzel fogható segítséget, technikákat kapsz a szorongásos tüneteid enyhítésére.

Időpont: 2022. ……….., 18.00-20.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ (1027 Budapest, Margit krt. 58., 1/4., 18-as kapucsengő)

Részvételi díj: BELÉPŐ nincs, KILÉPŐ van, amely érzésed és lehetőségeid szerint 1.500,- Ft, 2.000,- Ft vagy 2.500,- Ft
Online: 2.000,- Ft
Részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu
További információ: Uhlár Mónika, 06-20/3332-908

Comments are closed.