Látod, ha hiszed!

Te hiszel az álmaidban, céljaidban, önmagadban? szem10Elhiszed, hogy eléred, megvalósítod? Hogy ez jár neked, mert megérdemled? De úgy igazán, szívből, lelked legmélyén, nem csak azt gondolod, hogy igen.

Az utóbbi hetekben egyre többen panaszkodnak nekem arra, hogy hiába tűztek ki célokat – legyen az anyagi, munkával kapcsolatos, vagy épp párkapcsolati -, valahogy el sem tudják képzelni, hogy az tényleg sikerülni fog, hogy képesek rá, vagy hogy tudnak változtatni bármin is. Nincs ott az a bizonyos lelkes, magabiztos jó érzés, ami ugye a teremtéshez elengedhetetlen. Sőt, nemhogy az érzés, de maga a belső kép is hiányzik. Vagyis bármennyire vágysz rá, csak a hiányát tudod egyelőre átérezni.

Halottad már biztosan a mondást: „Hiszem, ha látom!”. Na ezt most fordítsd meg: „Látom, ha hiszem!”. Ha hiszed, meg is teremted! De a hiányát is!!!!

„Ami bent, az kint” – erről már írtam neked. Tehát szükséged van arra, hogy tudd, mit szeretnél, hidd el, hogy ez lehetséges, és bízz benne, magadban, a Jóistenben, az univerzumban, sorsban, akármiben, hogy a megfelelő időben megadja neked. A lényeg, hogy az önkételkedéseidre, közömbösségedre, félelmeidre válj tudatossá, ugyanis ezekkel zárod le magad a megvalósulás elől. Nem az élet tol ki veled, a gát benned van.

Hogyan válj mindezekre tudatossá? Csak figyelj! Figyeld meg, hogy érzed magad, mi jelenik meg benned elsőre a céloddal kapcsolatosan? „Áh, úgysem sikerül!” vagy „Nincs egy normális pasi/nő”. Ha eleve tagadod a létezését, és azt, hogy sikerül elérned, megtalálnod, akkor mégis hogyan jelenne meg a Te valóságodban?

Ne feledd!:

Akár azt hiszed, hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad lesz. (Henry Ford)

Comments are closed.