Hogyan szeressem magam? – Workshop

szeresd magad eaMindenhol azt olvasod, hogy szeretned kell(ene) magad, de nem megy? Nem tudod elfogadni önmagad és/vagy a tested? Folyamatosan azt figyeled, mások mit gondolnak rólad? Úgy érzed nincs önbizalmad, és attól félsz, hogy nem vagy elég jó, elég szép, elég ügyes, elég …., így folyamatosan szidod, hibáztatod, kritizálod magad?

Mindaddig, amíg nem tudod elfogadni, becsülni, szeretni magad, a környezeted is ezt tükrözi vissza, olyan helyzetekbe, kapcsolatokba kerülsz, ahol nem tisztelnek, és nem értékelnek. De tényleg az vagy, akinek gondolod magad? Mi van, ha nem magadat nem szereted, hanem azokat a lemásolt mintákat, visszajelzéseket, véleményeket, amikkel az évtizedek során azonosítottad magad? Hová tűnt az a felszabadult, játékos, vidám kisfiú/kislány, aki egykor voltál? Biztosan neked is feltűnt már egy-egy helyzetben, hogy úgy viselkedtél, mint anyukád vagy apukád, vagy csak érzékelted, hogy most mintha nem is önmagad lennél. Ilyenkor már teljesen a múltbéli programok befolyásolnak.

Ha úgy érzed most van itt az ideje kikapcsolni a robot üzemmódból és visszavenni az életed irányítását, szeretettel várlak!

A workshopon az álarcaid, hitrendszereid és félelmeid mögé nézünk, hogy felfedezhesd újra azt a csodálatos embert, akinek születtél, és aki még most is ott él benned! A programot egy ún. belső gyermek meditációval zárjuk, ami méginkább megerősíti a szeretetteljes kapcsolatodat valódi önMAGaddal.

Időpont: …..……….., 18.00-20.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58. I/4., 18-as kapucsengő
Részvételi díj:  3.000,- Ft
Részvételi szándékodat kérem előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu
Ha online szeretnél csatlakozni hozzánk, a regisztrációhoz számlázási nevet és címet is kérek.
További információ: Uhlár Mónika – 06-20/3332-908

Comments are closed.