Letöltések

Végre-végre, sokak kérésére és örömére mostantól mindenki számára elérhetővé és letölthetővé váltak a szemlÉLETváltó előadások, így ha személyesen – pl. a távolság miatt – nem tudsz azokon részt venni, otthon bármikor meghallgathatod.

A programokat úgy építettem fel, hogy körbejárjanak Téged és az életed minden területét. Bár valamennyi előadás külön-külön is egységes és egész, mégis a 6 előadás együtt adja meg a teljes képet önmagadról. Így persze vannak a témák közt átfedések, hiszen hogyan beszélhetnék pl. a változ(tat)ásról úgy, hogy kihagyom az önismeretet vagy épp a félelmeket, melyekről egyébként külön-külön is tartok előadást. De arra nincs lehetőség, hogy mindig mindenbe teljes részletességgel belemenjek, ezért találsz 6 külön programot, melyek a következők:

 • Változtass, hogy változhass! – De hogyan?
 • Önmagunkról más-kép(p) – Az önbizalom fejleszthető?
 • Tudatos teremtés
 • Félelem-szorongás-pánik – És ami mögötte van
 • Tudatos élet szemlÉLETváltással
 • Munka-karrier-önmegvalósítás – Avagy hogyan lehetsz sikeres?

Mindig törekszem az egyszerűségre és érthetőségre, hiszen nem (csak) az a cél, hogy rengeteg új információval gazdagodj, hanem az, hogy ezeket a gyakorlatba, a mindennapi életedbe is át tudd ültetni. Hogy meglásd a problémáidat, a félelmeidet, önmagadat és az életedet másképp. Utána pedig, ha szükséges, kérj segítséget, de kezdd el, változtass, lépj!

Az előadások 2 órásak, mp3 formátumúak és mindegyik 1.500,- Ft-ba kerül. Bármelyiket választod is – van, hogy ugyanabban a témában többet is találsz –, biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül böksz rá éppen arra. Mert itt és most pontosan ez adhat neked valamit, talán csak egy mondatot, üzenetet, iránymutatást, amire éppen most van szükséged. Ha pedig további kérdéseket vetnek fel Benned a hallottak, hallgass meg egy másik, témába illő előadást, hátha ott találod meg a választ. Csak figyelj!

 A letöltések menete a következő:

 1. Kattints a kiválasztott, letöltendő előadás címére és tedd a kosaradba;
 2. A vásárlást folytatva kattints a “Tovább a pénztárhoz” feliratra, és add meg a szükséges adatokat (név, e-mail, számlázási cím);
 3. Válaszd ki, hogyan szeretnéd az előadás díját kifizetni? (átutalás vagy bankkártya);
 4. Végül fizesd meg kérlek a hanganyag díját. (1.500,- Ft/db);
 5. A megrendelés elküldésével a rendelésedről a rendszer automatikusan tájékoztat e-mailben.

Amint beérkezik az általad megfizetett összeg a bankszámlámra, ismét kapsz egy e-mailt, melyben megtalálod az elektronikus számlát, ezt követően pedig egy linket, melyen keresztül a kért hanganyagot 5 napon belül meghallgathatod és letöltheted. (A megrendelés részletes menetét és feltételeit az ÁSZF tartalmazza.)

Bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal! (Tel: 20/3332-908, e-mail: monika.uhlar@t-online.hu)

Sok sikert a szemlÉLETváltáshoz!

/A lenti hanganyagok és a weboldalon található egyéb szöveges tartalmak, letölthető tanulmányok szerzői jogvédelem alatt állnak (Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény) és Uhlár Mónika tulajdonát képezik. Azok részben vagy teljes terjedelemben való átvétele, felhasználása, átdolgozása, megjelentetése, másolása, sokszorosítása, terjesztése, nyilvános előadása tilos! A weboldal tartalma csak és kizárólag abban az esetben használható fel, ha ahhoz előzetes, írásbeli hozzájárulásomat adtam. Ilyen esetekben a szerző neve (Uhlár Mónika) és a forrás (www.szemleletvaltas.com) kötelezően megjelenítendő. Az engedélyem nélküli jogsértő felhasználás polgári jogi következményeket von maga után./

Comments are closed.