Mit üzen a tested?

Mit üzen a tested? – Fókuszban a táplálkozás, az egészség, a hízás/fogyás testi és lelki oldala

Neked milyen a kapcsolatod a testeddel? Figyelsz rá egyáltalán, érzékeled, mit jelez számodra? Szeretettel táplálod? Vagy évek óta bántod, sanyargatod?
Ha már számos fogyókúrát kipróbáltál, biztosan észrevetted, hogy ami az egyik embernél működik, az nálad nem, sőt, te még hízol is tőle. Lehet, hogy téged a zsírszegény tejtermék vagy épp a kávé is hizlal?
Tudtad, hogy a hormonális beállítottságod is meghatározza, hogy bizonyos ételektől fogysz vagy hízol?
És vajon miről árulkodik a testalkatod? Miért hízik valaki csak „úszógumira”, míg mások egyenletesen?

Az interaktív előadáson a hízás testi és lelki hátterét is megnézzük. Hiába táplálkozol ugyanis egészségesen, ha közben bűntudatod van, vagy épp érzelmi evő vagy. Ha azt gondolod, hogy te a levegőtől is hízol és úgysem tudsz lefogyni, akkor bizony igazad lesz. Minden diétával, az alakoddal, az egészséggel és a szerinted helyes táplálkozással kapcsolatos nézőpontod, elutasításod, félelmed és hitrendszered is előbb-utóbb láthatóvá válik rajtad ráncok vagy éppen túlsúly formájában.

Ideje ráhangolódni a testedre, körülnézni a fejedben, és átalakítani a testtudatosságod! Ha ugyanis ismét szeretetteljes lesz a kapcsolatod a testeddel, rá tudsz hangolódni neked mi a tápláló étel, miből mennyit egyél stb.,a tested és az alakod is megváltozik. Szeretettel várunk!

Előadók:  Uhlár Mónika coach, életvezetési tanácsadó, Access Bars facilitator
Somogyi Orsolya funkcionális táplálkozás szakértő
Időpont: ………………., 18.00 – 20.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ (1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. em. 4., 18-as kapucsengő)
Részvételi díj: BELÉPŐ nincs, KILÉPŐ van, amelynek ára érzésed és lehetőségeid szerint 1.500,-Ft, 2.000,- Ft vagy 2.500,- Ft.

Részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu. További információ: Uhlár Mónika – 06-20/3332-908 Somogyi Orsi – 0630/482-6607

Comments are closed.