Önmagunkról más-kép(p) – Az önbizalom fejleszthető?

Szorongás, önbizalomhiány, félelem, megfelelni akarás, bizonytalanság, kommunikációs nehézségek, párkapcsolati, munkahelyi problémák, testi-lelki betegségek…..

Ismerősek? Nem tudod elfogadni, napláne szeretni magad, nincs önbizalmad, úgy érzed mindenki kihasznál? Esetleg évek óta keresed valódi önmagad? Hogy ki vagy Te? Szeretnél tudatosabbá, magabiztosabbá válni? Kiállni magadért? Eleged van a szorongásból, belső bizonytalanságból, önkételkedésből? Mélyebb önismeretre vágysz?

Az önértékeléssel a legtöbb embernek problémája van, sokszor értékeljük alul magunkat. Hiába kapsz elismerést, pozitív visszajelzéseket a környezetedtől, belül mégis más képet alkotsz magadról. Ott duruzsol egy belső hang arról, hogy nem vagy elég jó, elég szép, elég okos, elég…. Most megláthatod ennek okát, s ezáltal az életedet, a problémáidat és az önbizalomhiányodat másképp!

A változtatást mindig önmagunkon belül kell elkezdeni ahhoz, hogy átalakuljon az, ami kívül van. És talán éppen ez a legnehezebb. Változtatni a hitrendszerünkön, a gondolkodásmódunkon, a szokásainkon, a tudattalanul futó programokon.

Szeretettel várlak az előadásra, ahol visszamegyünk a gyerekkorig, az ÉN-kép kialakulásáig, vagyis az álarcok, szerepek, tudattalan minták, programok és félelmek mögé nézünk, hogy teljesen új szemszögből láthasd és élhesd meg valódi önmagad. Az önbizalmat nem fejleszteni kell, hanem felfedezned önmagadon belül!

Időpont: 2018. …………, 18.00 – 20.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58. I/4., 18-as kapucsengő

Részvételi díj: BELÉPŐ nincs, KILÉPŐ van, amely érzésed és lehetőségeid szerint 1.500,- Ft, 2.000,- Ft vagy 2.500,- Ft
Online: 2.000,- Ft
Részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu . További információ: Uhlár Mónika, 06-20/3332-908

Comments are closed.