Önmagunkról más-kép(p) – Az önbizalom fejleszthető?

Úgy érzed nincs önbizalmad, nem tudod elfogadni, napláne szeretni magad? Mindenkinek meg akarsz felelni és folyamatosan azzal foglalkozol, ki mit gondol rólad? Szeretnél tudatosabbá, magabiztosabbá válni? Megtanulni nem-et mondani, meghúzni a határaidat és kiállni magadért? Eleged van a szorongásból, belső bizonytalanságból, önkételkedésből? Esetleg évek óta keresed valódi önmagad? Hogy ki vagy Te? Mélyebb önismeretre vágysz? Akkor ez az előadás pont neked szól!

Az önértékeléssel a legtöbb embernek problémája van, sokszor értékeljük alul magunkat. Hiába kapsz elismerést, pozitív visszajelzéseket a környezetedtől, belül mégis más képet alkotsz magadról. Ott duruzsol egy belső hang arról, hogy nem vagy elég jó, elég szép, elég okos, elég…. Most megláthatod ennek okát, s ezáltal az életedet, a problémáidat és az önbizalomhiányodat másképp!

A gondolataid, nézőpontjaid, hitrendszereid 98%-a (!) nem a sajátod, valahol, valamikor már gyermekként elhitted, hogy Te milyen vagy. Mi van, ha Te nem is az vagy, akinek gondolod magad? Ha az önbizalmadat nem is fejleszteni kell, hanem felfedezned önmagadon belül? Ki voltál, mielőtt megmondták neked milyennek kell(ene) lenned?
Szeretettel várlak az előadásra, ahol visszamegyünk a gyerekkorig, az ÉN-kép kialakulásáig, vagyis az álarcok, szerepek, tudattalan minták, programok és félelmek mögé nézünk, hogy teljesen új szemszögből láthasd és élhesd meg valódi önmagad.

Időpont: 2022……………………………………., 18.00-20-00 óráig
Helyszín: Szemléletváltás Központ (1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. em. 4., 18-as kapucsengő.)
Részvételi díj: BELÉPŐ nincs, KILÉPŐ van, mely érzésed és lehetőségeid szerint 1.500,- Ft, 2.000,- Ft vagy 2.500,- Ft
Online: 2.000,- Ft
Részvételi szándékodat kérem előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu
Online részvétel esetén a regisztrációhoz számlázási nevet és címet is kérek.
További információ: Uhlár Mónika előadó – 0620/3332-908

Comments are closed.