Engedd el! – De hogyan? (Workshop)

elengedés001Engedd el, lépj tovább, zárd le, felejtsd el…. Hány és hány alkalommal hallottad már ezeket a “jó” tanácsokat, amikor beleragadtál egy fájdalmas, múltbéli eseménybe. De mégis hogyan engedd el? Addig, amíg negatív vagy pozitív érzelmi töltet van benned egy személlyel, helyzettel, történéssel kapcsolatban, ez nem fog menni. Meg kell látnod, mivel és miért kötődsz még mindig az adott emlékhez, miért táplálod és éled át újra és újra? Amint ez az érzelem – legyen az harag, fájdalom, bűntudat, csalódás stb. – kioldódik, és meg tudsz a másiknak és/vagy magadnak is bocsátani, akkor tud a lelkedben minden a helyére kerülni és tudsz valóban továbblépni.

Ezen a workshopon az elmélet mellett konkrét eszközöket is kapsz, – sőt ezeket ki is próbáljuk! – ahhoz, hogy segítségükkel fel tudd dolgozni az elengedésre váró terheidet. Kiscsoportban dolgozunk, lesznek írásbeli gyakorlatok és egy meditáció is, mely erősíti a folyamataidat. Ha úgy érzed, vannak lezáratlan, fájdalmas emlékeid, traumáid, sérelmeid, ne cipeld tovább, hanem kezdjük el együtt feldolgozni!

Addig ugyanis nem tudsz a jelenben boldogan és harmóniában élni, amíg a szíved a múltban ragadt, az elméd kapaszkodik az egykori emberekhez, tárgyakhoz, szokásokhoz, hamis én-képhez, s amíg újra és újra a múlt fájdalmát idézed fel. Hagyd elhalványulni a régi eseményeket, melyek már nem szolgálják a fejlődésedet, hogy tiszta lappal és szívvel, újra szabadon tudj nyitni az új életed felé! Szeretettel várlak!

A programhoz csatlakozhatsz Keszthelyen személyesen és bárhonnan Zoom-on keresztül online!

Időpont: 2022. április 23., szombat, 17.00-18.30 óráig
Helyszín: Harmónia Háza Jóga- és Egészségközpont, 8360 Keszthely, Petőfi út 19.
Részvételi díj: 2.000,- Ft
Részvételi szándékodat kérem előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu
További információ: Uhlár Mónika – 0620/3332-908

Comments are closed.