Szeretem magam! – Vagy mégsem? (workshop)

szeretem magam1Mindenhol azt olvasod, hogy szeretned kell(ene) magad, de nem megy? Nem tudod elfogadni a külsőd, a belsőd, vagy a tested? Esetleg folyamatosan kritizálod, bántod, szidod magad? Tele vagy önkételkedéssel, szorongással, és azt figyeled, hogy mások mit gondolnak rólad? Úgy érzed nincs önbizalmad? Folyamatosan ott duruzsol egy hang a fejedben, és attól félsz, hogy nem vagy elég jó, elég szép, elég ügyes, elég ….

Hidd el, semmi baj veled, értékes és szerethető vagy, csak valahol, valamikor – talán már gyermekkorodban – elvesztetted a kapcsolatot valódi önmagaddal. Az elvárások miatt elhitted, hogy „rossz” vagy, a másokkal való összehasonlítgatásban rendre alul értékelted magad. De tényleg az vagy, akinek gondolod magad? A nézőpontjaink 98%-a nem a sajátunk! Mi van, ha abból, amit gondolsz szinte semmi nem igaz? Akkor ki is vagy Te valójában?

Mindaddig, amíg nem tudod elfogadni, becsülni, szeretni magad, a környezeted is ezt tükrözi vissza, olyan helyzetekbe, kapcsolatokba kerülsz, ahol nem tisztelnek és nem értékelnek. Itt az ideje, hogy ezen változtass! Hogyan?

A workshopon az álarcaid, hitrendszereid és félelmeid mögé nézünk, hogy felfedezhesd újra azt a csodálatos embert, akinek születtél, és aki még most is ott él benned! A gyakorlatok és a workshopot záró meditáció segítségével megerősítjük a kapcsolatod valódi Ön-Mag-addal. Szeresd magad és légy büszke arra, aki vagy! Hidd el, minden, amire szükséged van, már most benned van! Ha megtalálod a belső békét és harmóniát, akkor minden más is a helyére kerül!

Kiscsoportban dolgozunk, ezért jelentkezz mielőbb, szeretettel várlak!

Időpont: 2019. október 5., szombat, 10.00-18.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. emelet 4., 18-as kapucsengő
Részvételi díj, befektetés önmagadba: 15.000,- Ft

A limitált férőhelyre tekintettel részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu. Minden további tudnivalót a regisztrációt megerősítő levélben küldök meg.
Uhlár Mónika – coach, életvezetési és karrier tanácsadó, Tel: 20/3332-908

Comments are closed.