Szeretem magam! – Vagy mégsem? (workshop)

szeretem magam1Mindenhol azt olvasod, hogy szeretned kell(ene) magad, de nem megy? Tele vagy önkételkedéssel, szorongással, és azt figyeled, hogy mások mit gondolnak rólad? Úgy érzed nincs önbizalmad? Folyamatosan ott duruzsol egy hang a fejedben, és attól félsz, hogy nem vagy elég jó, elég szép, elég ügyes, elég ….

Hidd el, semmi baj veled, értékes és szerethető vagy, csak valahol, valamikor – talán már gyermekkorodban – elvesztetted a kapcsolatot valódi önmagaddal. Az elvárások miatt elhitted, hogy „rossz” vagy, a másokkal való összehasonlítgatásban rendre alul értékelted magad. De tényleg az vagy, akinek gondolod magad? A nézőpontjaink 98%-a nem a sajátunk! Akkor ki is vagy Te valójában?

Mindaddig, amíg nem tudod elfogadni, becsülni, szeretni magad, a környezeted is ezt tükrözi vissza, olyan helyzetekbe, kapcsolatokba kerülsz, ahol nem tisztelnek és nem értékelnek. Itt az ideje, hogy ezen változtass! Hogyan?

A workshopon az álarcaid, hitrendszereid és félelmeid mögé nézünk, hogy felfedezhesd újra azt a csodálatos embert, akinek születtél, és aki még most is ott él benned! A gyakorlatok és a workshopot záró meditáció segítségével megerősítjük a kapcsolatod valódi Ön-Mag-addal. Szeresd magad és légy büszke arra, aki vagy! Hidd el, minden, amire szükséged van, már most benned van! Ha megtalálod a belső békét és harmóniát, akkor minden más is a helyére kerül!

Kiscsoportban dolgozunk, ezért jelentkezz mielőbb, szeretettel várlak!

Időpont: 2018. április 28., szombat, 10.00-18.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. emelet 4., 18-as kapucsengő
Részvételi díj, befektetés önmagadba: 15.000,- Ft

A limitált férőhelyre tekintettel részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu. Minden további tudnivalót a regisztrációt megerősítő levélben küldök meg.
Uhlár Mónika – coach, életvezetési és karrier tanácsadó, Tel: 20/3332-908

Comments are closed.