Találkozás önMAGaddal – Önismereti workshop

Önismereti és spirituális utad során biztosan Te is sokszor elgondolkodtál már azon, ki is vagy Te valójában? Hiszen mindenütt azt hallod, hogy légy önmagad, éld meg, találd meg, fogadd el és szeresd magad. De ki is vagy Te? Hogyan szeresd önmagad, amikor úgy érzed nem vagy elég jó, elég szép, nincs önbizalmad és tele vagy félelemmel, szorongással, megfelelni akarással?

Hidd el, semmi baj veled, értékes és szerethető vagy, csak valahol, valamikor – talán már gyermekkorodban – elvesztetted a kapcsolatot valódi önmagaddal. Az elvárások miatt elhitted, hogy „rossz” vagy, a másokkal való összehasonlítgatásban rendre alul értékelted magad. De mi van, ha nem is az vagy, akinek hiszed magad?

A gondolataid, hitrendszereid 98%-a (!) nem a sajátod, gyermekként megtanultad a szüleidtől, a környezetedtől, hogy (szerintük) te milyen vagy, ill. milyennek kellene lenned. A rólad alkotott véleményekkel, ítéletekkel azonosultál és beépítetted azokat az ÉN-képedbe. De ha Te nem is ilyen vagy, meddig kell még a múltat oldogatnod? Hol és mikor találod meg önmagad? Mi van, ha nem a jövőbe kellene kivetítened egy elképzelést magadról, amit majd valamikor egy hosszú önmunka után érsz el? Mi van, ha itt és most már AZ VAGY, akit keresel? Csak a sok múltbéli program, ítélet, ami az identitásod részévé vált, s a felvett szerepek, mintáik eltakarják egyedi lényedet.

A workshopon éppen ezért az álarcaid, nézőpontjaid és félelmeid mögé nézünk, hogy felfedezhesd újra azt a csodálatos embert, akinek születtél, és aki még most is ott él benned! A gyakorlatok és a workshopot záró belső gyermek meditáció segítségével megerősítjük a kapcsolatod valódi Ön-Mag-addal. Aki egyedi, különleges, értékes és szerethető. Hidd el, minden, amire szükséged van, már most benned van! Amint önmagadként létezel, már nem a körülötted lévő világ befolyása alatt állsz, hanem elkezded irányítani és teremteni az életed, olyannak, amilyennek szeretnéd.

Ha egy ideje foglalkozol önismerettel és szeretnél végre tisztább képed kapni magadról, szeretettel várlak erre a programra. Kiscsoportban dolgozunk, ezért jelentkezz mielőbb, szeretettel várlak!
Időpont: 2019. február 9., szombat, 10.00-17.00 óráig
Helyszín: Szemléletváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. em. 4., 18-as kapucsengő

Részvételi díj, befektetés önmagadba: 15.000,- Ft
A limitált férőhelyre tekintettel részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu. Minden további tudnivalót a regisztrációt megerősítő levélben küldök meg.
Uhlár Mónika – coach, életvezetési és karrier tanácsadó, Tel: 20/3332-908

Comments are closed.