Találkozás önMAGaddal – Workshop

találkozás önmagaddalÖnismereti utad során biztosan Te is sokszor hallottad már, hogy éld meg, aki vagy, légy önmagad, találd meg magad. Keressük a módszereket, technikákat, elképzeljük, milyen is lesz majd megélni valódi önmagunkat, miután a múltbéli mintákat, programokat, félelmeinket felismertük és oldottuk. Addig pedig keményen dolgoznunk kell magunkon.

Ugyanakkor azt is hallhattad már, hogy a gondolataid, nézőpontjaid, hitrendszereid 98%-a (!) nem a sajátod, valahol, valamikor már gyermekként megtanultad a szüleidtől, a környezetedtől, hogy mi a (szerintük) helyes és helytelen, elhitted, hogy Te milyen vagy. A rólad alkotott véleményekkel, ítéletekkel azonosultál és beépítetted azokat az ÉN-képedbe. De ha Te nem is ilyen vagy, nem ez vagy, amit esetleg már évek óta oldogatsz, ami a múltban tart, akkor ki vagy Te valójában? Hol és mikor találod meg önmagad? Mi van, ha nem a jövőbe kellene kivetítened egy elképzelést magadról, amit majd egyszer valamikor egy hosszú önmunka után érsz el? Mi van, ha itt és most már AZ VAGY, akit keresel? Csak a sok múltbéli program, ítélet, ami az identitásod részévé vált, s az álarcok, szerepek, mintáik eltakarják egyedi lényedet. Mi van, ha nem is az vagy, akinek hiszed magad?

A programon egy meditáció segítségével foglalkozunk a belső gyermekkel is, azzal a kislánnyal/kisfiúval, aki benned él, aki lehet, hogy fél, szomorú, elhanyagolt, vagy épp megsebzett. Ez az a részünk, aki érez, aki tud sírni és önfeledten nevetni, örülni, lelkesedni, megélni a pillanatot, aki tud felszabadultan játszani, aki intuitív és kreatív. A természetes, belső csodagyermek, aki az évek során elveszett, és észre sem vettük, hogy egy megfelelni akaró, a környezetének visszajelzéseitől függő, önbizalomhiányos, szorongó „felnőtt gyermekké” vált.

A workshopon megtapasztalhatod azt az energiát, azt a csodálatos, tudatos lényt, akinek te megszülettél, aki valójában vagy. Aki egyedi, különleges, értékes és szerethető. Amint önmagadként létezel, már nem a körülötted lévő világ befolyása alatt állsz, hanem elkezded irányítani és teremteni az életed, olyannak, amilyennek szeretnéd.
Ha egy ideje foglalkozol önismerettel és szeretnél végre tisztább képed kapni magadról szeretettel várlak erre a programra.

Időpont: 2019. …………, 18.00-20.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58., I. emelet 4., 18-as kapucsengő
Részvételi díj: 3.000,- Ft
A program kiscsoportban zajlik, ezért a limitált férőhelyre tekintettel részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu.
Uhlár Mónika – coach, életvezetési és karrier tanácsadó, Tel: 20/3332-908

Comments are closed.