Jöhet a megvalósítás! – Tudatos teremtés 4. rész

Célok megvannak, összeírtad, kitetted, elképzelted, ismered a belső korlátaidat, félelmeidet, amik eddig meggátoltak abban, hogy megvalósítsd mindazt, amit szeretnél. Akkor nincs más hátra, minthogy belevágj, lépj! „Jó, de hogyan?” – kérdezik tőlem ezerszer.

Bárhogy! Máshogy! Ne jól, tökéletesen akard csinálni, hanem csak csináld! Kezdd el! Változások ugyanis csak akkor következnek be az életedben, ha valami olyat teszel, úgy csinálod, ahogyan eddig nem. Különben attól, hogy elméletben már mindent tudsz, mégis mi változna? Max. több információval lettél gazdagabb.

Tehát indulj el, tedd meg, mondd ki! A kulcsszó: MÁSKÉPP! Másképp, mint eddig.

Eddig lebeszélted magad, mondván, ez neked nehéz, úgysem megy? Most is ott lesz a jól megszokott hang, a múltad, a félelmeid hangja, ami le akar beszélni. Nem baj, mondja csak, ne foglalkozz vele! Bízz magadban, az álmodban, tudd, hogy már megvan! Csak a lépések száma kérdéses, de pont ez az izgalmas benne. Hogy hogyan fog megvalósulni. Engedd el a görcsös akarást, kontrollt. Hogy így minden bizonytalan? Igen! De a bizonytalanban bármi biztossá válhat! Lehet, hogy teljesen máshonnan jön, és egy olyan lehetőség talál meg téged, amire álmodban sem gondoltál volna.

Ha te csak A és B között vacilálsz, mást el sem tudsz képzelni, csak erre a két útra koncentrálsz, elsétálsz az ABC további 42 betűje mellett, mely mind-mind egy új alternatíva lehet a megvalósuláshoz.

Összegezve: Képzeld el! – Vállald fel! – Kommunikáld! – Higgy benne és magadban! – Bízz és lépj! – Érezd át, hogy már megvan! A célodhoz kapcsoló érzés az, amivel bevonzod azt, amit akarsz.

És végül ne feledd:

„Utad értelme nem a cél, hanem a vándorlás. Nem helyzetekben élsz, hanem útközben.” (Márai Sándor)

Élvezd az utat is, amíg célba érsz!

Comments are closed.