Teremts tudatosan

„Csak amit belül megteremtettél, az jöhet létre kívül.”(Müller Péter)

A gondolat teremtő ereje. Pozitív gondolkodás. Programozás, titok, vonzás törvénye. Egyre többször találkozunk ezekkel a kifejezésekkel. Rengeteg könyv, film, technika lA gondolat teremtő ereje. Pozitív gondolkodás. Programozás, titok, vonzás törvénye. Évek óta találkozunk ezekkel a kifejezésekkel. De vajon működnek? Ha igen, miért és hogyan? Ha nem, miért nem? Hiszen ha elég lenne pozitívan megfogalmaznod azt, amit szeretnél, és az elmével tudnánk teremteni, már mindenünk meglenne,amire vágyunk. Mi kell még hozzá és hol vannak a buktatók? Hogyan teremtsz a tudatoddal?

Akár hiszel benne, akár nem, gondolataid, figyelmed, érzéseid, félelmeid által eddig is Te teremtetted meg mindazt, ami most körülvesz, igaz, jórészt tudattalanul. Mi lenne, ha ezentúl tudatosan tennéd, és a létezéseddel, az energiákkal bármit manifesztálhatnál, amit csak szeretnél?

A nézőpontjaid és a választásaid teremtik a valóságod. Változtass a gondolkodásmódodon és megváltoznak a körülményeid is. A programon ránézünk a benned lévő akadályokra, blokkokra, önkorlátozó hiedelmekre, tudattalan mintákra, amik eddig meggátolták, hogy megvalósítsd az álmaid.

Ha Te is szeretnél bizonyos dolgokat “bevonzani” az életedbe (munka, pénz, párkapcsolat stb.), csak nem tudod hogyan, szeretettel várlak következő előadásomra, ahol az elmélet mellett a gyakorlaté lesz a főszerep. Én a lehetőséget megteremtettem számodra, a többi rajtad múlik.

Időpont: 2018. november 27., kedd, 18.00 – 20.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58. I/4., 18-as kapucsengő
Részvételi díj: 3.000,- Ft
Részvételi szándékodat kérlek előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu
További információ: Uhlár Mónika, 06-20/3332-908

Comments are closed.