Változtass, hogy változhass! – De hogyan???

falbontásHa nem változtatsz semmin, nem változik semi. Nem az új év hozza el ugyanis a változást az életedbe, hanem Te! A te álmaid, nézőpontjaid, választásaid, esetleges félelmeid, korlátaid, a tetteid vagy éppen azok hiánya.

Változtass, hogy változhass! Ezt pedig mindig önmagunkon belül kell elkezdeni ahhoz, hogy átalakulhasson az, ami kívül van. A körülményeink, problémáink, betegségünk, amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.

Bizony sokszor nem könnyű változtatni egy-egy nehézségen, önmagunkon, a szokásainkon és kilépni a komfortzónánkból. Addig főleg nem, amíg azt sem tudod min kellene, milyen tudattalan minták, programok irányítanak. Vagy te már pontosan tudod, mit kellene tenned, de a félelmeid erősebbek és nem mersz lépni? Régóta megrekedtél egy kapcsolatban, helyzetben, munkahelyen, aminek szeretnél véget vetni?

Ezen az estén megtanulhatod helyesen kitűzni a céljaidat, rálátást kaphatsz arra, milyen önkorlátozó hiedelmeid, korlátaid, esetleg kifogásaid vannak, melyeket át kell lépned.
Szeretettel várlak az előadásra, ahol az elmélet mellett sok gyakorlati tanácsot kapsz ahhoz, hogy végre valódi változások következhessenek be az életedben. Vedd a kezedbe végre az életed irányítását, az újévi fogadalmak helyett itt az idő a cselekvésre! Nem majd holnap, meg majd hétfőtől, hanem MOST!

Időpont: 2022. március 5., szombat 16.00-18.00 óráig
Helyszín: Sugar – Cafe & Juice Bar (8900 Zalaegerszeg, Dísz tér 6/c)

Részvételi díj: 2.000,- Ft, mely a program közben a kávézóban 100%-ban lefogyasztható
Részvételi szándékodat kérem előre, írásban szíveskedj jelezni: m.alexandra1985@gmail.com

További információ: Uhlár Mónika előadó – 0620/3332-908

Comments are closed.