Változtass, hogy változhass! – De hogyan???

falbontásVáltoztatnál? Eleged van abból, hogy újra és újra ugyanazokba a problémákba ütközöl? Esetleg már azt is tudod, mit kellene tenned, de a félelmeid erősebbek és nem mersz lépni? Régóta megrekedtél egy kapcsolatban, helyzetben, munkahelyen, aminek szeretnél véget vetni?

Bizony nem könnyű változtatni egy-egy nehézségen, önmagunkon, a szokásainkon és kilépni a komfortzónánkból. De elengedhetetlen, ha fejlődni szeretnél! Hol és hogyan kezdj el változtatni, hogy ezúttal sikeres lehess? Ebben segítek ezen a programon.

A körülményeink, nehézségeink, betegségünk, amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül. A változtatást tehát mindig önmagunkon belül kell elkezdeni ahhoz, hogy átalakulhasson az, ami kívül van. Addig azonban nem tudsz változtatni, amíg azt sem tudod min kellene, milyen tudattalan minták, programok, szokások irányítanak.

Ideje a körülmények, vagy mások hibáztatása helyett felelősséget vállalnod a saját életedért, vedd a kezedbe az irányítást és változtass, hogy változhass! Ezen az estén megtanulhatod helyesen kitűzni a céljaidat, rálátást kaphatsz arra, milyen önkorlátozó hiedelmeid, korlátaid, esetleg kifogásaid vannak, melyeket át kell lépned.

Szeretettel várlak az előadásra, ahol az elmélet mellett sok gyakorlati tanácsot kapsz ahhoz, hogy végre valódi változások következhessenek be az életedben. Fogadalmak helyett itt az idő a cselekvésre! Nem majd holnap, meg majd hétfőtől, hanem MOST!

Időpont: 2018. ……. 18.00-20.00 óráig
Helyszín: szemlÉLETváltás Központ (1027 Budapest, Margit krt. 58. I/4.)

Részvételi díj:
 
BELÉPŐ nincs, KILÉPŐ van, mely érzésed és lehetőségeid szerint 1.500,- Ft, 2.000,- Ft vagy 2.500,- Ft
Online: 2.000,- Ft
Részvételi szándékodat kérem előre, írásban szíveskedj jelezni: monika.uhlar@t-online.hu
Online részvétel esetén a regisztrációhoz számlázási nevet és címet is kérek.
További információ: Uhlár Mónika – 0620/3332-908

Comments are closed.