Access Bars® kezelés

én barsAz Access Consciousness® olyan eszközökből és folyamatokból áll, amelyek segítenek abban, hogy egyre tudatosabbá válj, végtelen érzékelésből, tudásból, létezésből és befogadásból működj és éber legyél az életed minden területén. Felold a gondolataid, érzéseid és érzelmeid polaritásából, ill. korlátaiból, s ezáltal nagyobb lehetőségekre, nagyobb választásokra válsz képessé.

Az Access Bars® kezeléssel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – vagyis a bárok – gyengéd érintésével. Ezek a pontok tartalmazzák az összes gondolatodat, elképzelésedet, ötletedet, hitrendszeredet, hozzáállásodat és érzelmedet, amiket életek során fontosnak tartottál és eltároltál. Minden pont más-más életterület (pl. pénz, kontroll, kreativitás, szomorúság, öröm, gyógyítás, kommunikáció, szexualitás, öregedés stb.) korlátait, akadályait tisztítja. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, segíti a felszabadulást, a hatékony elengedést és a továbblépést az akadályozó traumák alól, amit felvállalsz! Kipróbálhatod, milyen az, amikor tényleg felszabadulsz, így megláthatod a lehetőségeidet és az életed könnyebbé, örömtelibbé válik.

Az Access azt tanítja, hogy a gondolatok, érzések, érzelmek kb. 90%-a nem a sajátunk, hanem érzékeljük másokét. Amikor a bárokat futtatjuk ezek a gondolatok, érzések, nézőpontok tisztulnak és a múlt megélései egyre kevésbé befolyásolják a jelen teremtéseit és a jövő alakulását. A jelen éberségéből fogsz teremteni.

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. A bárok futtatásával az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé téve az elraktározott hitrendszereket, fix nézőpontokat, amelyeket gyerekkorodban vagy előző életeidben rögzítettél. Kezelés közben ezek a viselkedésminták kiégnek, kitisztulnak, elsimulnak. Minden egyes kezelés hozzájárul, hogy az életed összes területén változás történhessen és végre kiterjedt tudatossággal működhess.

Az Access Bars® kezelés ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal kapcsolatosakat. Használhatod stressz csökkentésére, az összezavarodott gondolatok tisztítására, depresszió feloldására, ha szeretnél a testednek több könnyedséget és örömet ajándékozni, segíthet abban, hogy feloldj mentális, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak, vagy ha nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd.

És mi más lehetséges még? Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Emlékszel még arra, amikor gyerekként teljesen nyitott, kíváncsi és lelkes voltál? És emlékszel, amikor ez a hozzáállás ítéletekkel lett megtörve? Gondolataiddal lassanként magadat is bírálni kezdted és megteremtetted az elkülönülést. Falakat húztál fel, robot üzemmódba kapcsoltál és minden befogadást letiltottál. A Bars® lehetőséget ad arra, hogy egyre több mindent tudj ismét befogadni és elfogadni.

Elég bátor vagy hozzá, hogy kikapcsolj az automata üzemmódból és megváltoztasd a jövőd lehetőségeit? Hajlandó lennél a saját tudásodhoz, éberségedhez és képességeidhez kapcsolódni és abból működni? A miértek, okok keresése és a múltad boncolgatása helyett folyamatosan kérdésben lenni, valódi önmagadként létezni, belépni a létező lehetőségekbe és más valóságot teremteni? Milyen lenne, ha kiszabadulnál az elvárások csapdájából és megfelelési kényszerek nélkül végre a saját életedet élnéd, boldogan, egészségesen és sikeresen? Akkor válaszd az Access Bars® kezelést! Szeretettel várlak!

Ha pedig szeretnéd megtanulni a technikát, itt találod a következő tanfolyam időpontját, melynek elvégzése után kezelheted a családodat, barátokat, ismerősöket, hivatalos Access Bars® kezelőként fogadhatsz klienseket vagy bővítheted meglévő praxisodat, felveheted a szolgáltatásaid közé a vállalkozásodban.

Comments are closed.