GYÓGYÍTÓ JÁTÉK

SzomatoDráma® nap

Szeretnéd tudni a fizikai tüneteid, betegséged mögött rejlő lelki okokat? Rálátni az életedben zajló folyamatok, elakadások, problémák hátterére? Jó lenne „beszélgetni” a testeddel?

 

A gyógyító játék olyan, mint egy tolmács, aki lefordítja neked mindazt, ami a belső világodban történik.
Izgalmasan hangzik, ugye?

Részvételi díjak

Az egész napos SzomatoDráma® nap
részvételi díja:

22 000 Ft

A részvételhez előképzettség nem szükséges.

Jelentkezésedet a részvételi díj átutalásával tudod véglegesíteni, amihez regisztrációd után e-mailben küldöm el a szükséges adatokat.

A program 4-5 fős kiscsoportban zajlik, ahol a szereplőid tüneteket, szerveket, érzéseket, érzelmeket testesítenek meg és egyszerűen megkérdezheted őket, hogy érzik magukat. Rajtuk keresztül tudsz kommunikálni mindazzal, ami benned van, s ezáltal közelebb kerülhetsz a testi tüneteid és/vagy lelki elakadások, blokkok gyökeréhez. Megtudhatod, hogy mit üzen a tested.

Ez, a Dr. Buda László orvos, pszichiáter által kifejlesztett játékos, kreatív önismereti és terápiás módszer lehetővé teszi, hogy olyan elzárt, sokszor fájdalmas érzéseinkkel találkozzunk, kommunikáljunk, amelyek tudattalanul irányítják életünket, majd testi tünetek, betegségek formájában manifesztálódnak. A játék során konkrét találkozások, konfliktusok, érzelmek átélésével és a szükséges lépések azonnali megtételével igyekszünk feloldani a gyógyulás belső akadályait és közelebb jutni a vágyott testi-lelki harmóniához.

A SzomatoDráma® játék közvetlen célja nem a fizikai tünetek gyógyítása vagy a lelki problémák megoldása, hanem a fent említett mélyebb testi-lelki összefüggések felfedezése, a saját testünk és önmagunk elfogadása, és ezáltal a természetes öngyógyító folyamatok akadályainak felszámolása.

Így lehetőségünk nyílik arra, hogy szeretetteljes kapcsolatot építhessünk önmagunkkal testi, lelki és spirituális szinten egyaránt.

A módszerről bővebben itt olvashatsz: szomatodrama.hu

Mikor érdemes a SzomatoDráma®-t választani?

  • Ha Te is hiszel abban, hogy a testi tünetek, betegségek üzenetet hordoznak számodra, de nem tudod egyedül megfejteni.
  • Bár testi tüneted (még) nincs, de vannak elakadások az életedben, amelyekkel kapcsolatban szeretnél tisztábban látni és továbblépni.
  • Mindezekhez válaszokat, magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.
  • Mélyebb önismeretre, önelfogadásra és -szeretetre vágysz.
  • Készen állsz egy biztonságos közegben szembenézni a belső akadályaiddal, félelmeiddel, akár fájdalmas emlékeiddel, traumáiddal.

Mit NEM ad a SzomatoDráma®?

  • A SzomatoDráma®, mint ahogyan egyetlen módszer sem oldja meg helyetted az életedet!
  • Nem alternatív gyógymód vagy gyógyító eljárás!
  • Nem orvosi vagy pszichoterápiás beavatkozás!
  • Nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást, és szükség esetén a gyógyszeres kezelést!

 

Kis csoportunkban megtapasztalhatod a teljes elfogadást, figyelmet és a szeretet gyógyító erejét.

Jogi nyilatkozat

A SzomatoDráma® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – önismereti-öngyógyító módszer, amelynek legfőbb jellemzői az egyszerűség, a játékosság, a természetesség, az érzelemgazdagság és a hatékonyság. A SzomatoDráma® nem orvosi, pszichoterápiás beavatkozás vagy alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodik anatómiai és élettani ismeretekre, teljes mértékben mellőzi az orvosi/természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát, nem foglalkozik gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények javaslásával, forgalmazásával. Nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. Súlyos és/vagy sürgős fizikai és/vagy mentális betegségek fennállása esetén szakorvosi és/vagy pszichoterápiás ellátás igénybevétele javasolt. 

A SzomatoDráma® módszerét alkalmazó játékvezető és/vagy konzulens nem pszichológus, pszichoterapeuta vagy pszichoterápia folytatására feljogosított személy. A játékvezető és/vagy a konzulens feladata, hogy eszközeit és szakmai tudását latba vetve hozzásegítse kliensét ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába.

Részvételi nyilatkozat

Az Uhlár Mónika (továbbiakban: Szervező) által szervezett SzomatoDráma® játék résztvevőjeként nyilatkozom, hogy a programon saját elhatározásomból és felelősségemre veszek részt. A Szervezőt a program kezdete előtt tájékoztatom aktuális fizikai és pszichés állapotomról, betegségeimről, esetleges kezeléseimről, különös tekintettel bármely pszichiátriai diagnózis és/vagy pszichoaktív szer szedésére.

A SzomatoDráma® módszeréről előzetesen tájékozódtam a szomatodrama.hu és a szemleletvaltas.com oldalakon. A Szervező által a program kezdetekor ismertetett szabályokat, kereteket mindvégig tiszteletben tartom. Tudomásul veszem, hogy a Szervező jogában áll megítélni, hogy aktuális fizikai/pszichés állapotom alapján részt vehetek-e a csoportos SzomatoDráma® játékon. A programon való részvételt kizárhatja az intoxikált állapot (alkohol, drog, pszichoaktív szer vagy egyértelmű pszichés, mentális hatásokkal járó gyógyszer szedése. A Szervező a programból kizárhat, ha úgy ítéli meg, hogy részvételem a saját vagy a csoport tagjainak egészségét, méltóságát veszélyezteti, vagy a csoport együttműködését akadályozza. Amennyiben a SzomatoDráma® programból a Szervező aktuális állapotom vagy viselkedésem miatt kizár, a befizetett részvételi díj nem jár vissza.

Tisztában vagyok azzal, hogy a SzomatoDráma® nem egészségügyi vagy pszichoterápiás eljárás, hanem egy önismereti-öngyógyító módszer, amely nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést.

A nyilatkozatban foglaltak a valós helyzetemet tükrözik és tisztában vagyok azzal, hogy a félrevezető információk nyújtása a program minőségét, azon való részvételemet, valamint mások program-élményét befolyásolhatja.

Következő SzomatoDráma® napok

június 2024

SzomatoDráma® nap Budapesten

A SzomatoDráma® egy gyógyító játék. Olyan, mint egy tolmács, aki lefordítja neked mindazt, ami a belső világodban történik. Izgalmasan hangzik, ugye? ...
07 jún
09:00 - 17:00
Budapest - Pillangó Központ
1136 Budapest, Pannónia u. 10. 3. em. 21-es kapucsengő
Nem találtunk eseményt.