EGYÉNI KONZULTÁCIÓK

Access Consciousness® testkezelések

Az Access Consciousness® közel 60 energetikai testkezelése a sejtmemóriában eltárolt energetikai lenyomatokat, blokkokat, fájdalmakat oldják ki, így segítve az önregeneráló folyamatokat.

A testedbe zárt múltbeli sérülések, érzelmi lenyomatok azok, amik sokszor nem engednek teret az életedben a lehetőségeknek. A kezelés elindít egyfajta kommunikációt és szeretetteljesebb kapcsolódást a testeddel. Elkezded felfedezni és megérteni annak üzeneteit.

 A kezelések különlegessége, hogy mindig a test választja ki azt, melyik energia éppen a legnagyobb hozzájárulás számára a különböző probléma, elakadás megváltoztatásához. Kikerülve az elmét csak energiákkal dolgozunk, segítve a testet, hogy visszatérhessen az eredeti, egészséges működéséhez. Emellett támogat abban, hogy Te magad is éberebbé válj az energiákra.

Az egyik, Facelift nevű ránctalanító, antiaging kezelése az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiával dolgozik, mely sejtszinten újrateremti a testet. A kezelés hatására nemcsak a bőröd lesz feszesebb és rugalmasabb, hanem oldódnak azok az ítélkezések, döntések, minták, hitrendszerek, melyeket tudat alatt, ill. a tested(b)en, ráncok formájában eltároltál. Minden előítélet, elutasítás, elégedetlenség ugyanis előbb-utóbb láthatóvá válik rajtunk. 

„Ahogyan elkezded megváltoztatni azt, ahogyan a testedhez viszonyulsz, elkezded megváltoztatni a viszonyodat mindenhez az életben.” (Gary M. Douglas)

Érdekesség

A kezelés során amellett, hogy energetikailag hatunk a testre, kitisztítjuk azokat a nézőpontokat is, amelyek a korral, az öregedéssel, az alakoddal, testeddel, és az egészséggel kapcsolatosak. 

 

A módszer lényege

Az Access testkezelések olyan energiákat használnak fel, amelyek elősegítik, hogy a tested újra tökéletes harmóniájában működhessen, elősegítve a korábbi traumák, elváltozások végleges gyógyulását.  Minden egyes kezelés kellemes, megnyugtató kézrátétellel zajlik a test különböző területeinek, a Facelift esetében pedig a dekoltázs, az arc és a fej érintésével.

 

Access Bars® tanfolyamok

május 2024

Access Bars® tanfolyam – Keszthely

Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, múltbéli mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével. ...
31 máj
09:00 - 17:00
Keszthely - Dózsa György u.
Keszthely, Dózsa György utca 13.
Nem találtunk eseményt.