EGYÉNI KONZULTÁCIÓK

SzomatoDráma®

A gyógyító játék, amelyen keresztül közelebb kerülhetsz belső világodhoz, a testi tüneteid és/vagy lelki elakadások, blokkok gyökeréhez. Hiszem, hogy a fizikai tünet, életvezetési elakadás jelzi, ha nem a megfelelő irányba halad az életünk, ha valamin változtatni kell.

Ráláthatsz a benned zajló folyamatok hátterére, hogy mindezek hol szólnak rólad, mi a célja a nehézségeknek, tüneteknek, mit akarnak „üzenni” számodra?

Ez, a Dr. Buda László orvos, pszichiáter által kifejlesztett játékos, kreatív önismereti és terápiás módszer lehetővé teszi, hogy olyan elzárt, sokszor fájdalmas érzéseinkkel találkozzunk, ismerkedjünk, kommunikáljunk, amelyek tudattalanul irányítják életünket, majd testi tünetek, betegségek formájában manifesztálódnak.

Ez az érzelmi átélés teszi lehetővé, hogy megértsük a belső világunk, hitrendszereink és a testi tüneteink közötti összefüggéseket.

A SzomatoDráma®-ban használt Gyógyító játék közvetlen célja nem a fizikai tünetek gyógyítása vagy a lelki problémák megoldása, hanem a fent említett mélyebb testi-lelki összefüggések felfedezése, a saját testünk és önmagunk elfogadása, és ezáltal a természetes öngyógyító folyamatok akadályainak felszámolása.  Így lehetőségünk nyílik arra, hogy szeretetteljes kapcsolatot építhessünk önmagunkkal  testi, lelki és spirituális szinten egyaránt.

A gyógyító játék – nevéből adódóan – játékos, egyszerű, élményalapú, cselekvésorientált, ugyanakkor nagyon mélyreható. Az egyéni konzultáció során a szereplők, azaz a problémák, érzések, tünetek, személyek térbeli kivetítéséhez különböző tárgyakat használunk, melyek segítik a belső világoddal, esetleges konfliktusokkal való kommunikációt és munkát. Már 1-1 konzultációs alkalom is jelentős változást, fontos felismeréseket hozhat azáltal, hogy engedélyt adsz magadnak az elzárt, mélyben rekedt érzéseid átélésére, hogy végre kimondhatod a soha ki nem mondott szavakat belső világod fontos szereplőinek, és új viselkedésmintákat próbálhatsz ki a folyamat során.

A módszerről bővebben: szomatodrama.hu

Mikor érdemes a SzomatoDráma®-t választani?

  • Ha Te is hiszel abban, hogy a testi tünetek, betegségek üzenetet hordoznak számodra, de nem tudod egyedül megfejteni.
  • Bár testi tüneted (még) nincs, de vannak elakadások az életedben, amelyekkel kapcsolatban szeretnél tisztábban látni és továbblépni.
  • Mindezekhez válaszokat, magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.
  • Mélyebb önismeretre, önelfogadásra és szeretetre vágysz.
  • Készen állsz egy biztonságos közegben szembenézni a belső akadályaiddal, félelmeiddel, akár fájdalmas emlékeiddel, traumáiddal.

Mit NEM ad a SzomatoDráma®?

  • A SzomatoDráma®, mint ahogyan egyetlen módszer sem oldja meg helyetted az életedet!
  • Nem alternatív gyógymód vagy gyógyító eljárás!
  • Nem orvosi vagy pszichoterápiás beavatkozás!
  • Nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást, és szükség esetén a gyógyszeres kezelést!