TANFOLYAM

Access Bars® tanfolyam

A tanfolyam elvégzése után kezelheted a családodat, barátokat, ismerősöket, de hivatalos Access Bars® kezelőként fogadhatsz klienseket vagy bővítheted meglévő praxisodat, felveheted a szolgáltatásaid közé a vállalkozásodban.

 

Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, múltbéli mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével.

Részvételi díjak

108 000 Ft

Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes
(fizető felnőtt kíséretében)

16-17 éveseknek és ismétlőknek:
54 000 Ft

Az árak nemzetközileg meghatározottak.

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyek segítenek abban, hogy tudatosabbá válj, hogy ítélkezés nélkül jelen lehess az életed minden pillanatában. Megerősít a saját tudásodban, hogy mi az igaz számodra, lehetővé téve, hogy változásokat tudj létrehozni, s ezáltal azt az életet teremtsd, amit szeretnél.

Az Access Bars® elősegíti, hogy gyökeresen megváltozzon az életed minden területe. Rendkívül hatékony stressz, alvászavar, szorongás kezelésére, de segít többek között a párkapcsolati, anyagi, vagy egészségügy problémák megoldásában, múltbéli traumák feldolgozásában.

Hajlandó lennél a saját tudásodhoz, éberségedhez és képességeidhez kapcsolódni és abból működni? A miértek, okok keresése és a múltad boncolgatása helyett folyamatosan kérdésben lenni, valódi önmagadként létezni? Szeretnél végre felszabadulni a múlt terhei alól és a jelen éberségéből egy új valóságot, ill. jövőt teremteni? Ráadásul mindezt könnyedén és örömmel?

 

Akkor itt a helyed!

Szeretettel várlak a következő Access Bars® képzésen, ahol…

 

  • elsajátítod a fejen lévő 32 pont helyét, érintését és azok futtatásának technikáját;
  • kétszer adsz és kétszer kapsz kezelést;
  • emellett az Access Consciousness® alap eszközeit és 3 energetikai testkezelését is megismerheted;
  • a tanfolyam anyagáról magyar nyelvű kézikönyvet, valamint a kezelést segítő fej-ábrát kapsz;
  • a képzésen való részvétel Bars® kezelő végzettséget ad, melyről oklevelet kapsz és bekerülsz az amerikai Access Consciousness® rendszerébe;
  • a tanfolyam elvégzése után kezelheted a családodat, barátokat, ismerősöket
  • hivatalos Access Bars® kezelőként fogadhatsz klienseket vagy bővítheted meglévő praxisodat, felveheted a szolgáltatásaid közé a vállalkozásodban.

Következő Access Bars tanfolyamok

május 2024

Access Bars® tanfolyam – Keszthely

Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, múltbéli mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével. ...
31 máj
09:00 - 17:00
Keszthely - Dózsa György u.
Keszthely, Dózsa György utca 13.
Nem találtunk eseményt.