Access Bars®

Access Bars®  tanfolyambars kép

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyek segítenek abban, hogy tudatosabbá válj, hogy ítélkezés nélkül jelen lehess az életed minden pillanatában. Megerősít a saját tudásodban, hogy mi az igaz számodra, lehetővé téve, hogy változásokat tudj létrehozni, s ezáltal azt az életet teremtsd, amit szeretnél.

Az Access első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével. Ezek a pontok tartalmazzák az összes nézőpontodat, gondolatodat, elképzelésedet, ötletedet, és hitrendszeredet, amiket életek során fontosnak tartottál és eltároltál. Minden pont más-más életterület (pl. pénz, kontroll, kreativitás, szomorúság, öröm, gyógyítás, kommunikáció, szexualitás, öregedés stb.) korlátait, akadályait tisztítja. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól, így a múlt megélései egyre kevésbé befolyásolnak majd. A jelen éberségéből fogsz teremteni.

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal kapcsolatosakat. És mi más lehetséges még? Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Elég bátor vagy hozzá, hogy kikapcsolj az automata üzemmódból és megváltoztasd a jövőd lehetőségeit? Hajlandó lennél a saját tudásodhoz, éberségedhez és képességeidhez kapcsolódni és abból működni, ill. teremteni? A miértek, okok keresése és a múltad boncolgatása helyett folyamatosan kérdésben lenni, valódi önmagadként létezni, belépni a létező lehetőségekbe és más valóságot teremteni? Akkor válaszd ezt!

Szeretettel várlak a következő Access Bars® képzésen, ahol

  • elsajátítod a fejen lévő 32 pont helyét, érintését és azok futtatásának technikáját;
  • kétszer adsz és kétszer kapsz kezelést;
  • emellett az Access Consciousness® alap eszközeit és 3 energetikai testkezelését is megismerheted;
  • a tanfolyam anyagáról magyar nyelvű kézikönyvet, valamint a kezelést segítő fej-ábrát (chart-ot) és hanganyagot is kapsz;
  • a képzésen való részvétel Bars® kezelő végzettséget ad, melyről oklevelet kapsz és bekerülsz az amerikai Access Consciousness® rendszerébe (http://www.accessconsciousness.com/);
  • a tanfolyam elvégzése után kezelheted a családodat, barátokat, ismerősöket
  • hivatalos Access Bars® kezelőként fogadhatsz klienseket vagy bővítheted meglévő praxisodat, felveheted a szolgáltatásaid közé a vállalkozásodban;
  • további két különböző facilitátornál való ismétlés és regisztrálás után Access Bars® facilitator végzettséget szerezhetsz.

Időpont: 2021. november 6., szombat, 10.00-18.00 óra
A tanfolyam helyszíne: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58., I. emelet 4., 18-as kapucsengő
Előfeltétel: nincs
Képzései díj: 70.000,- Ft. Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes (fizető felnőtt kíséretében), 16-17 éveseknek és ismétlőknek 35.000,- Ft. (Árak nemzetközileg meghatározottak.)
Bejelentkezés, további információ: Uhlár Mónika, Access Bars® Facilitator, 0620/3332-908, e-mail: monika.uhlar@t-online.hu

Ha szeretnél többet tudni az Access Bars®-ról, itt egy videó (magyar felirattal)
https://youtu.be/uk9KTJL_SZc

…és egy az Access Bars® tanfolyamról:
https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40

Comments are closed.