Access Bars®

Access Bars®  tanfolyambars kép

Az Access Consciousness® olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyek segítenek abban, hogy tudatosabbá válj, hogy ítélkezés nélkül jelen lehess az életed minden pillanatában. Megerősít a saját tudásodban, hogy mi az igaz számodra, lehetővé téve, hogy változásokat tudj létrehozni, s ezáltal azt az életet teremtsd, amit szeretnél.

Az Access első lépése az Access Bars®, egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével. Futtatásuk elősegíti, hogy gyökeresen megváltozzon az életed minden területe. Rendkívül hatékony stressz, alvászavar, szorongás kezelésére, de segít többek között a párkapcsolati, anyagi, vagy egészségügy problémák megoldásában, múltbéli traumák feldolgozásában.

Hajlandó lennél a saját tudásodhoz, éberségedhez és képességeidhez kapcsolódni és abból működni? A miértek, okok keresése és a múltad boncolgatása helyett folyamatosan kérdésben lenni, valódi önmagadként létezni? Szeretnél végre felszabadulni a múlt terhei alól és a jelen éberségéből egy új valóságot, ill. jövőt teremteni? Ráadásul mindezt könnyedén és örömmel? Akkor itt a helyed!

Szeretettel várlak a következő Access Bars® képzésen, ahol

  • elsajátítod a fejen lévő 32 pont helyét, érintését és azok futtatásának technikáját;
  • kétszer adsz és kétszer kapsz kezelést;
  • emellett az Access Consciousness® alap eszközeit és 3 energetikai testkezelését is megismerheted;
  • a tanfolyam anyagáról magyar nyelvű kézikönyvet, valamint a kezelést segítő fej-ábrát kapsz;
  • a képzésen való részvétel Bars® kezelő végzettséget ad, melyről oklevelet kapsz és bekerülsz az amerikai Access Consciousness® rendszerébe (http://www.accessconsciousness.com/);
  • a tanfolyam elvégzése után kezelheted a családodat, barátokat, ismerősöket
  • hivatalos Access Bars® kezelőként fogadhatsz klienseket vagy bővítheted meglévő praxisodat, felveheted a szolgáltatásaid közé a vállalkozásodban.

Időpontok:Keszthely: 2022. december 11. és december 28. 10.00-18.00 óra
A tanfolyam helyszíne: 
Harmónia Háza Jóga- és Egészségközpont, 8360 Keszthely, Petőfi u. 19.

Budapest: 2022. december… 10.00-18.00 óra
A tanfolyam helyszíne: szemlÉLETváltás Központ, 1027 Budapest, Margit krt. 58., I. emelet 4., 18-as kapucsengő
Előfeltétel: nincs
Képzései díj: 70.000,- Ft. Gyerekeknek 15 éves korig ingyenes (fizető felnőtt kíséretében), 16-17 éveseknek és ismétlőknek 35.000,- Ft. (Árak nemzetközileg meghatározottak.)
Bejelentkezés, további információ: Uhlár Mónika, Access Bars® Facilitator, 0620/3332-908, e-mail: monika.uhlar@t-online.hu

Ha szeretnél többet tudni az Access Bars®-ról, itt egy videó (magyar felirattal)
https://youtu.be/uk9KTJL_SZc

…és egy az Access Bars® tanfolyamról:
https://www.youtube.com/watch?v=X2HWH9fG_40

Comments are closed.