Kapcsolat

Érdeklődés, egyéni konzultációra való jelentkezés3_c

Uhlár Mónika
coach, életvezetési és karrier tanácsadó
ThetaHealing konzulens
Access Bars® facilitator

Telefon: +36/20-3332-908
E-mail: monika.uhlar@t-online.hu
Skype-név: uhlarmonika
Személyes konzultáció helyszíne Budapesten: Pillangó Központ, 1136 Budapest, Pannónia utca 10., 3. em., 21-es kapucsengő
(Térképért kattints ide!)

Keszthelyen: Harmónia Háza Jóga- és Egészségközpont (8360 Keszthely, Petőfi u. 19.)

Magán-, és szakemberként egyaránt hirdetem és képviselem a szemlÉLETváltás fontosságát! Abban segítem a hozzám fordulókat, hogy megláthassák a problémáikat, az életüket, a működésüket és önmagukat másképp. Amikor ugyanis más nézőpontból tekintünk a nehézségekre, félelmeinkre, külső-belső korlátainkra, céljainkra, máris új perspektívák, továbblépési és megoldási lehetőségek tárulnak fel előttünk. Ha egy adott helyzeten, körülményen éppen nem is tudsz változtatni, a hozzáállásodon azonban igen! Csak figyelj befelé! S ahogy elkezded a változtatást önmagadon belül, szépen átalakul az is, ami kívül van.

Egyéni konzultáció keretében, személyre szabott tanácsadással támogatlak akár egy egyszeri, az életpályán történt elakadásból való továbblépésben, akár egy mélyebb, több konzultációt igénylő problémafeltárás és –megoldás során. Az eredményes közös munkánkhoz azonban elengedhetetlen a Te elszántságod, nyitottságod, tenni és változtatni akarásod!

A változás természetesen egy folyamat, de a leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik. Vágj bele most! Ha valamivel nem vagy elégedett az életedben, úgy érzed elakadtál, egyedül nem megy, és persze készen állsz a szemlÉLETváltásra, fordulj hozzám bizalommal az alábbi területeken:

– önismeret, önbizalomhiány;
– félelmek, szorongás, pánik, depresszió;
– párkapcsolati, magánéleti nehézségek;
– munkahelyi problémák;
– önmegvalósítás, karrier tanácsadás, önéletrajz-, motivációs levél írás, állásinterjúra való felkészítés;
– sikertelenség okainak feltárása;
– célkitűzés, döntés-előkészítés és megvalósítás;
– önképviselet, önérvényesítés erősítése;
– vezetői, illetve kommunikációs készségek fejlesztése;
– stressz-, és konfliktuskezelési technikák elsajátítása;
– időgazdálkodás;
– változáskezelés;
– betegségek lelki okainak feltárása;
– általános életmód tanácsadás;
– tudatos élet, spirituális fejlődés.

Felfedezzük fel együtt a válaszokat, a megoldást, az erőt vagy épp a motivációt önmagadon belül! Jutalmad egy egészséges, sikeres, boldog és tudatos élet lesz!

Vidékieknek, határon túliaknak, illetve azoknak, akik egészségi állapotuk miatt nem tudnak utazni, lehetőségük van skype-on keresztül történő konzultációra. Természetesen ebben az esetben is előzetes időpont egyeztetésre van szükség. Részletekért kérlek keress a fenti elérhetőségeimen.

logo-color-300x240szemlELETvaltas_logo_final_atlatszo

Comments are closed.