Karrier tanácsadás

Munkát keresel?
Váltani szeretnél, vagy vállalkoznál, de nem mersz lépni?
Nem tudod milyen egy jó önéletrajz? Hogyan kell megírni egy motivációs levelet?
Hónapok, esetleg évek óta nem találsz megfelelő állást? Vissza sem hívnak?
Kételkedsz abban, hogy egyáltalán a helyeden vagy-e?
Nem tudod, mit szeretnél csinálni?
Vagy épp az álmod már megvan, de elakadtál a megvalósítással?
Több pénzt szeretnél keresni?
Munkahelyi konfliktusok keserítik meg az életedet?
Az ún. burn out (kiégés) jeleit észleled?

Ha a fenti kérdésekre legalább egy „igen”-nel válaszoltál, szeretettel várlak! Állást nem tudok neked keresni, de abban segítek, hogy Te sikeresebben találj munkát, illetve megvalósítsd önmagad! A munkával kapcsolatos érzelmek, félelmek feltárásán keresztül rálátást nyerhetsz problémáid (munkanélküliség, sikertelenség, konfliktusok, stressz, anyagi nehézségek) okára.

Személyre szabott
–          álláskeresési, munkavállalási, karrier tanácsadás;
–          önéletrajz, motivációs levél készítés;
–          interjúra való felkészítés;
–          vezetői tanácsadás, coaching;
–          döntés-előkészítés;
–          konfliktuskezelés

a munkaerőpiaci igények figyelembevételével, a hagyományos módszerek mellett egy új szemléletmódon keresztül. A munkával kapcsolatos érzelmek, félelmek feltárásán keresztül nem csak egy új munkahelyre, hanem igen mély, valódi önismeretre tehetünk szert.

Minden dolgozó ember rémálma, hogy elveszíti állását, amellyel az elmúlt évek gazdasági válságának következtében egyre több munkavállalónak kell szembe néznie. A munkanélküliség megélése az egyik legnagyobb lelki próba az életben. A munka ugyanis a mindennapok keretét jelenti, meghatározza az ember életritmusát, befolyásolja önmeghatározását, önértékelését, beépül a személyiségről alkotott képbe. A hirtelen elveszített állás az identitás egy darabjának az elvesztését is jelenti. Ezért tartom fontosnak, hogy az önéletrajz íráson túl az álláskeresőknek támogatást nyújtsak ebben a krízishelyzetben.

Egyéni konzultáció keretében, személyre szabott tanácsadással segítek a hozzám fordulóknak, legyen az egy egyszeri, az életpályán történt elakadásban való továbblépéshez szükséges támogatás, vagy mélyebb, több konzultációt igénylő problémafeltárás és –megoldás.

 Bővebb információ, időpont egyeztetés: 06-20/3332-908

Comments are closed.