EGYÉNI KONZULTÁCIÓK

ThetaHealing konzultáció

A ThetaHealing® egy rendkívül gyors és hatékony energetikai módszer, mely az életed minden területén alkalmazható és akár azonnali változást, gyógyulást eredményezhet.

A ThetaHealing® technika segítségével választ kaphatsz az okokra, a miértekre, átírhatóvá válnak a tudat alatt tárolt traumák.

 

 A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban a konzultáció során eljutunk a gyökérproblémáig, a tudat alatt tárolt traumák, önkorlátozó hiedelmek és érzések feltárásával, oldásával, illetve felülírásával, pozitív minták letöltésével azonnali változások következhetnek be az életedben, testi, lelki, szellemi vagy épp spirituális szinten egyaránt! Semmi másra nincs szükséged, mint nyitottságra, hitre, és persze arra, hogy megengedd magadnak, hogy újrateremtsd a valóságod, sikeresen, boldogan élj, EGÉSZ-ségben, bőségben, harmóniában! Korlátozó hiedelmeit megváltoztatva mindez könnyedén és gyorsan lehetségessé válik!

 

A hiányzó láncszem

Az elmúlt években több száz klienssel dolgoztam, rengeteg csodálatos változásnak (legyen az szakmai, vagy magánéleti, mint pl. önértékelés, magabiztosság, párkapcsolat, siker, bőség, önmegvalósítás, sőt akár gyógyulás) lehettem a szemtanúja. Mégis azt éreztem, bizonyos elakadások okának feltárásához szükségem van még valamire. A ThetaHealingben találtam meg azt, amit kerestem.

A módszer megalkotója az amerikai Vianna Stibal, akinél nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazva gyógyult meg.

A módszer lényege

A problémák gyökeréhez, azaz a tudatalatti mintákhoz, érzelmi blokkokhoz, hitrendszerekhez tudatosan, beszélgetés során is eljuthatunk, azonban sokan itt elakadnak, hiszen maga az ismeret még nem elég ahhoz, hogy ezeket a programokat meg is változtassuk. Ráadásul ott vannak azok a tudatalatti, akár generációk óta benned lévő hitrendszerek, amelyek létezéséről nem is tudsz! Sokan azt tapasztalják emiatt, hogy bár elméletben mindent tudnak, sokat foglalkoznak magukkal, mindent elolvastak már, mégis tele van nehézséggel, (ön)kételkedéssel, félelemmel, bűntudattal, problémával, betegséggel az életük, nem tudják elérni azt, amit szeretnének, és nem értik miért történik mindaz velük, ami.

A hitrendszereid uralják ugyanis a valóságodat és irányítják az életed, s gátolnak abban, hogy kiegyensúlyozott, boldog, sikeres, egészséges légy!Éppen ezért ezek megismerése és átírása nélkül valódi, tartós változások aligha következnek be az életedben!