Visszajelzések

Klienseim írták…

Teljesen más szemlélettel látok! Elkezdtem élvezni és meglátni a dolgokat.

„Elkezdtem olvasni a Varázslat című könyvet és ahhoz a feladathoz értem, ahol 3 személynek kell köszönetet mondani, akinek hálás vagy. Az egyik Te voltál. 🙂 Nem kellett leírni a másiknak, de gondoltam megosztom Veled. Köszönöm neked, hogy megtanítottál a vakok között látni, és ahogy gondolkodtam milyen érzés ez, az jutott eszembe, hogy talán most kezdtem el igazán látni. Pánikbetegséggel kerestelek fel, de az egész életemet megváltoztattad. Teljesen más szemlélettel LÁTOK. Eddig olyan, mintha csak tettem volna a dolgomat. De most már elkezdtem élvezni és meglátni a dolgokat. Nagyon hálás vagyok Neked! Köszönöm!”

– Niki (27) –

Mindenből ki lehet mászni és mindig lehet jobb, csak tennem kell érte!

„Akkor találkoztam Mónival, amikor úgy éreztem, nem találok ki egy gödörből. Nem tudtam elképzelni, hogy az életem jobbra fordulhat. Jó volt kibeszélni a problémákat értő hallgatóságra találva. Jó pár olyan mondatot kaptam, ami további gondolkodásra sarkallt. A pozitív erő, amit mindig is éreztem az üléseken, segített elhinnem, hogy mindenből ki lehet mászni, és mindig lehet jobb, csak tennem kell érte. Hálás vagyok a sorsnak, hogy összehozott Mónival, és neki is a kedves, hozzáértő figyelméért. Másoknak is kívánom, hogy épülhessenek és tanulhassanak vele.”

– Judit (35) –

Mindent el tudok érni, de mindehhez magamat kell megismerni és szeretni!

„Móni előadásai elindítottak egy bizonyos úton, a magamhoz vezető úton. Segített abban, hogy felismerjem, máshogy is lehet szemlélni az élet dolgait és mennyi mindent el tudok érni. Mindehhez magamat kell megismerni, szeretni és hinni magamban. Az egyéni konzultációk alkalmával további segítséget kaptam, hogyan kezeljem a magánéleti problémáimat és hogyan érhetem el, hogy szakmailag is elérjem a vágyott célokat. Mindenkinek azt javaslom, hogy induljon el ezen az úton, minél hamarabb, mert hosszú ez az út, de megéri. Köszönöm Móni!”

– Andi (28) –

Nem kell az életünket passzívan elviselni, a magunk urai lehetünk.

Kedves Mónika! Másfél óra alatt rámutattál arra, hogy nem kell az életünket passzívan elviselni, ide-oda sodródni tehetetlenül, helyette számtalan lehetőségünk van arra, hogy úgymond a magunk urai lehessünk. Erőt adtál és utat mutattál, remek, egyszerű és használható módszereket ajánlottál a figyelmünkbe közvetlenül, oldottan és érthetően. Köszönet érte!

-Mag László – a MÚOSZ Kommunikációs és PR Szakosztály vezetője  –

Az életem bármely területén is akadtam el, a coaching mindig segített a továbblépésben

“Mónival először csoportos előadásai egyikén volt szerencsém találkozni, majd ezt követően döntöttem úgy, hogy szeretnék hozzá járni terápiára. Személyiségével, értő figyelmével és szakmaiságával rengeteget segített nekem, amikor úgy éreztem, elakadtam az életem bizonyos területein. Kedves, nyitott, megértő és támogató szakemberre leltem benne, amiért nagyon hálás vagyok.”

– Adri  –

Válásom után...

új önbizalomra volt szükségem, hogy harmonikus párkapcsolatom lehessen és ez sikerült is a beszélgetésekkel. Sok éve tartó, vissza-visszatérő egészségügyi problémám múlt el a ThetaHealinges konzultációkon. Várandósság alatti félelmemet pedig egyetlen megnyugtató beszélgetés oldotta meg. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem Mónit.”

-Anna –

Már senki másnak nem akarok megfelelni, csak saját magamnak

“Egy introvertált ember vagyok. Csendes, meggondolt, elemző. Mónika hatására olvastam el Dr. Sylvia Löhken “A csend ereje” c. könyvet. Amit a konzultációk során kaptam: tudok NEM-et mondani, és nem kell mindenkinek megfelelni, csak saját magamnak. Nagyon sok dolgot el tudok engedni az életben, és csak arra koncentrálok ami engem épít.”

– Brigi –

Tudatos jelenléttel élem az életem, megtanultam elfogadni és szeretni magam

“Egyre sűrűbben jelentkező pánikrohamaim miatt kerestem fel Mónit. Együtt sikerült megtalálnunk az okokat, feloldani a bennem lévő lelki gátakat. A rohamok teljesen megszűntek, a tudatos jelenléttel megtanultam minden, addig nehéznek tartott szituációt megélni és kezelni. Sokkal magabiztosabb vagyok, megtanultam elfogadni és szeretni magamat. Móni empatikus hozzáállásának és számos életvezetési tanácsának köszönhetően most érzem magam a legjobban a testemben.

– Máté –

A szorongó, sérült kislányból magabiztos nővé váltam

“Mónival egy előadásán találkoztam először. Annyira megfogott amit és ahogyan mesélt, hogy tudtam, vele szeretnék egyéniben együtt dolgozni. Így visszanézve életem egyik legjobb döntése volt. Legjobban azt szerettem az ülések alatt, hogy rengeteg technikával dolgozik. Támogatott, ha úgy módszereket szerettem volna kipróbálni vagy ha máshova is jártam párhuzamosan. Mára elmondhatom, hogy a mindig szorongó és komplexusos kislányból, felnőtt és magabiztos nővé cseperedtem, aki mer bízni önmagában és hallgat a megérzéseire.”

– Szabina –

Nehéz és fájdalmas volt az elengedés, hosszú az út, de egyre közelebb kerültem önmagamhoz

Mónikához „véletlenül” kerültem, (véletlenek pedig nincsenek). Az Engedd el! – De hogyan? c. workshopra mentem el, mert a téma sajnos épp aktuális volt nálam. Sosem jártam még hasonló programon. Már ott éreztem, hogy rá van „szükségem”, hogy haladni/fejlődni tudjak. Workshop is sokat adott nekem (ahol sírtam is), de személyes konzultációra is kértem  időpontot. Elkezdtünk együtt dolgozni, ahol nagyon sok hasznos infót/segítséget/támogatást kaptam. A beszélgetések mellé többször Bars kezelést is kértem, utánuk maga volt a nyugalom szigete a fejemben. Ami igazán megfogott Mónikában az őszintesége, hogy saját példákat hozott az életéből, s ez számomra még hitelesebbé tette. Lehetett vele beszélni nyíltan szexualitásról, amiről sokan nem szívesen beszélnek és vele az is olyan könnyed volt. Szerettem látni és erőt adott, hogy milyen szépen/jól képviselte a nőiességet. Volt amikor sírtam, (nem tudom, mennyi zsebkendőt használtam el). Sokat tanított/tanultam az energiákról. Nagyon gyakran eszembe jut a kérdése: Milyen szűrőn keresztül nézed a dolgokat? Rengeteget változott a hozzáállásom az élethez, ahogy “dolgoztunk” rajtam. Nehéz időszakban voltam, de hatalmas utat tettem meg, amit Mónikának (is) köszönhetek. Szeretettel gondolok Rá!

Gitta

Bűntudat nélkül, anyaként is tudom élvezni az életet

Mónikát nagyon régóta ismerem, mindig is szimpatikus volt. Kedves, barátságos és mindig volt egy jó szava hozzám. Így amikor elakadt az életem, nem volt kérdés, hogy kihez forduljak. A nagy távolság miatt online dolgoztunk. Anyává válásom előtt és után is kértem a segítségét. A gyerekek születése után hiába vágytam arra, hogy kettesben elutazzunk a férjemmel, nagyon nehezen tudtam ezt megengedni magamnak. Rendre úgy értünk oda egy-egy nyaralásra, hogy a gyerekek itthon betegek lettek. Nekem pedig maradt a bűntudat. Feltűnt egy idő után, hogy mindig ez történik és pont akkor készültünk New Yorkba, álmaim városába és szerettem volna “jól” megélni ezt az utazást. Ekkor segített Mónika nagyon sokat a Theta Healinggel. Valami elkezdett átalakulni bennem, kezdett megváltozni. Az aggódás nem múlt el – ez nem is várható – de sikerült tényleg úgy jelen lenni a Nagy Almában, hogy tudtam, hogy mindenki jó helyen van és a gyerekekkel is minden rendben lesz. Köszönöm Mónika, máig itt van előttem azok a Theta Healinges képek, érzések.

Ildikó

Gyerekkori traumáimból, egészségügyi problémáimból gyógyultam meg!

Éveken át dolgoztunk együtt Mónival, ez idő alatt számtalan elakadásomban segített nekem. Legyen az gyerekkori trauma, egészségügyi nehézség vagy teljesítménybeni kihívás, széleskörű szaktudásával és őszinte empátiával célozza a problémák gyökerét, mellyel hatékonyan rávezet a megoldásra. A különböző típusú kezelések közül az én esetemben a Theta Healing kivételesen hasznosnak bizonyult. Előadásait is melegen ajánlom. Logikusan es strukturáltan vezeti fel az adott témát, hétköznapi példákkal tarkítja a történeteket, melyek miatt a hallgatóság könnyen tud azonosulni a hallottakkal, végezetül pedig szívesen bevonja a résztvevőket a konklúzió elérésébe, ezzel is segítve a jelen lévő emberek személyes problémáinak feloldását. A legjobb szakember, akinél valaha is jártam.

Laura

Több évtizedes családi traumáimat tártuk és oldottuk fel!

Komplex problémakörrel kerestem meg Mónit 2021 nyarán, munkahelyi feszültségekből adódó szorongás, rossz alvás, önbizalomhiány, önszabotázs.  A konkrét felmerülő helyzetek átbeszélésén túl az általam (tévesen) már megoldottnak hitt családi traumáimat is feltártuk és feloldottuk, Theta Healing, Access Bars és Points of you kártyák segítségével.  Azaz már nem cipelem tovább a családi terheimet, mindenkivel jobb lett a kapcsolatom.

A karrieremet érintően is elszántam magam több fontos döntésre és tudom, hogy jó irányba haladok. Magamon már tudom, látom, érzem, hogy működnek a technikák és szeretnék a szeretteimnek is segíteni, ezért elvégeztem Móninál az Access Bars tanfolyamot, azóta  aktívan gyakorlom a tanultakat. Én azt tapasztaltam, hogy Mónival több béklyótól megszabadulsz, mint aminek a létezéséről tudtál, még ha ez egy hosszabb folyamat is, nagyon megéri!

Emese

Sikerült kimásznom egy olyan mély gödörből, amiből elképzelésem sem volt, hogy fogok a felszínre törni.

Mónikával tavaly nyár közepén találkoztam először. Egy kis csoportos karrier tanácsadáson vettem részt. A csoport hamar feloldódott, amiben Mónika kedves, megnyerő személyisége nagymértékben szerepet játszott. Szinte azonos, de mégis más és más problémákkal küszködő emberek gyűltek össze a beszélgetésen, és úgy éreztem, hogy mindenki elégedetten, a kérdéseire választ kapva ment haza a találkozó végén. Mielőtt útra indultunk volna, Mónika meglepett bennünket egy kis ajándékkal. Kisorsolt egy egyéni konzultációra való lehetőséget, amit nagy örömömre én nyertem meg. Erre a találkozóra rövid időn belül sor került, ahol az életemre nagy hatással lévő felismerésekben lett részem. Az ő segítségével sikerült kimásznom egy olyan mély gödörből, amiből elképzelésem sem volt, hogy fogok a felszínre törni. Azóta már több olyan ismerősömnek, családtagnak, barátnak ajánlottam, akik bizalmukba fogadtak és elmesélték nekem, hogy nehezen tudnak megbirkózni bizonyos élethelyzetekkel, keressék Uhlár Mónikát teljes bizalommal.

L. Gyöngyi (51)

A karrier tanácsadáson a legfontosabb, amit kaptam: önmagam!

Kedves Mónika! A facebook-on találtam rá oldaladra, majd a weblapodra. Végigolvastam és pont úgy szólt minden sorod, mintha nekem címezted volna. 46 éves voltam akkor, álláskereső – lassan 1,5 éve. Nem kevés állásinterjúra hívtak be, de azt nem sikerült elérnem, hogy alkalmazzanak. Akkor sem, ha tudom, szimpatikus voltam. Muszáj volt kilépnem eddigi próbálkozásaimból, muszáj volt szemléletet váltanom! Van két gyerekem, és a tartalékaink fogynak. Még voltak olyan naiv elképzeléseim, hogy olyan feladatot kell találnom, ami örömet okoz és megélhetést biztosít. A karrier tanácsadáson a legfontosabb, amit kaptam akkor: önmagam. Látván többféle önéletrajzomat, alaposan kifaggattál, hogy melyik is vagyok. Aztán határozottan „leszólítottál”, hogy soha ne legyek kevesebb, mint aki valójában vagyok, papíron sem! Nem oldódott meg minden gond egy füst alatt, de sokat segített, hogy a tanácsadás után néhányszor a tematikus klubfoglalkozásaidra is elmentem.

Zsuzsa (47) - jelenleg PR-menedzser

A férjem eddig hókupókusznak tartotta a tudatos teremtést, de ez az előadás elgondolkodtatta

Kedves Mónika! Meg szeretném köszönni a tegnapi Tudatos teremtés c. előadást, nagyon érdekes volt, és nagyon hasznos. Leginkább a férjem miatt köszönöm, mert – egyébként is azt mondják, hogy a nők fogékonyabbak a spirituálisabb gondolkodásra – engem ez a téma már régóta foglalkoztat és próbálok is eszerint gondolkodni, ő egész eddig hókuszpókusznak meg „csodavárásnak” titulálta ezeket. Most azonban azt mondta, hogy látott logikát abban, amiket hallott, nagyon szimpatikusnak találta a tálalását ennek a témakörnek (szerintem azt hitte valami ördögűző szeánszra viszem egyébként 🙂 ), és elgondolkodtatta. Ettől függetlenül én is nagyon sok újdonságot hallottam, meg fogom fogadni őket. Egyébként én is igyekszem már régóta más emberekkel is megértetni, hogy milyen fontos a pozitív gondolkodás és az önmagunkkal való jó viszony. További sikereket kívánok, és remélem, hogy lesz még szerencsénk találkozni.

Gy.Ildi

Gyerekkori traumáimból, egészségügyi problémáimból gyógyultam meg

Éveken át dolgoztunk együtt Mónival, ez idő alatt számtalan elakadásomban segített nekem. Legyen az gyerekkori trauma, egészségügyi nehézség vagy teljesítménybeni kihívás, széleskörű szaktudásával és őszinte empátiával célozza a problémák gyökerét, mellyel hatékonyan rávezet a megoldásra. A különböző típusú kezelések közül az én esetemben a Theta Healing kivételesen hasznosnak bizonyult. Előadásait is melegen ajánlom. Logikusan es strukturáltan vezeti fel az adott témát, hétköznapi példákkal tarkítja a történeteket, melyek miatt a hallgatóság könnyen tud azonosulni a hallottakkal, végezetül pedig szívesen bevonja a résztvevőket a konklúzió elérésébe, ezzel is segítve a jelen lévő emberek személyes problémáinak feloldását. A legjobb szakember, akinél valaha is jártam.

Laura

Pánikbetegség, szívinfarktus és válás után helyeztük teljesen új alapokra az életemet

46 évesen kerestem fel Mónikát: változtatni szerettem volna, mivel egy szívinfarktus jelezte, hogy nem jó irányba halad az életem. Húsz éves házasságomban az önbizalmam a padlót súrolta, a munkahelyemen a 30 év hűség és szorgalom nem volt erény. Mónikával lépésről lépésre tettük le az új alapokat, hiszen az évek óta berögzött „dogmákat” nehéz volt átírni. Nálam a humor nagyon sokat segített, amikor saját magamat ki tudtam nevetni és a régi berögződések így oldódtak. Hálás vagyok, köszönöm szépen! Ma már csodálatos új párkapcsolatban élek és fél éve munkahelyet is váltottam, ahol megbecsülnek.

Ildi

A depresszió és elkeseredettség helyett mára vidám, kiegyensúlyozott, tudatos emberré váltam!

Hosszú út vezetett Uhlár Mónikához, és a ThetaHealing módszerhez. Nagyon sok helyen jártam, pszichológusnál, életvezetési tanácsadóknál, családterápiákon. Mindegyik módszer kis lépésekben segített, de az igazi áttörést mégis a ThetaHealing nyújtotta, mert az “ásások” során nagyon mély tudatalatti rossz érzések, programok lettek feldolgozva, melyek gyerekkorom óta nyomasztottak! Ezek az életem során sajnos  depresszióvá fokozódtak. Ez úton szeretném megköszönni Mónikának, mert néhány alkalom után teljesen elmúlt a rossz kedv, a kilátástalanság, az elkeseredettség! Olyan módszer a ThetaHealing, mely egyedülálló módon segít pár alkalom alatt! Nem szükséges évekig terápiákra járni, mert gyors és hatékony, mivel a probléma gyökerét oldja meg, nem csak felületes kezelés! Hálás vagyok és nagyon köszönöm a közös munkát Mónikának! Azóta teljes értékű, vidám és kiegyensúlyozott vagyok, erős személyiség és tudatos ember lettem. Köszönöm a rengeteg segítséget, támogatást! Hálás vagyok!

Kata

Rájöttem, hogy nem az önbizalmam hiányos, hanem az önismeretem!

Azért jelentkeztem az Önmagunkról más-kép(p) – Az önbizalom fejleszthető? c. előadásra, mert úgy gondoltam, az önbizalmam fejlesztésre szorul. Ezért aztán alaposan meglepődtem, mikor Mónika rögtön az elején leszögezte, hogy az önbizalom NEM fejleszthető. Sőt: olyan, hogy valakinek nincs vagy kevés az önbizalma – nem is létezik! Az önbizalom nem „jön-megy” az emberben, tudatra ébredésünk pillanatától mindig is a sajátunk, senki nem „veheti el” tőlünk. Legfeljebb mi magunk rejtjük el, „ássuk be” a szocializáció során magunkra vett szerep-álarcok alá. Ha ledobjuk ezeket az álarcokat, megtaláljuk ÖNMAGUNKAT – olyannak, amilyennek születtünk: egészséges önbizalommal telve, semmi által nem szorongatva.

Ahhoz azonban, hogy meg tudjuk különböztetni magunkat a ránk „égetett” álarcoktól, nagyon tudnunk kell, hol vannak a határai és hol kezdődnek a szerepeink. És ez nem is olyan egyszerű. Rájöttem, hogy nekem nem az önbizalmam hiányos, hanem az önismeretem. Az előadás számomra tökéletesen beváltotta a címében ígérteket: valóban másképp beszélt Mónika az önbizalom kérdéséről és más képet alakított ki bennem.

Andi (45)

Olyan dolgokra váltam képessé, amik azelőtt szóba sem jöhettek!

Nagyon szorongtam abban az időben, amikor elkeseredettségemben megkerestem Mónikát. Az első percekben még nála is „pánikoltam” némileg. Szép lassan „kibontottunk”, eljutottunk egy olyan pontra, ahol magamat láthattam kívülről, ahol elkezdődhetett a tanulás. Az önismeret. Tanácsokat kértem és kaptam, az ötleteket megfogadtam. Hamarosan rájöttem, hogy saját utamon én magam élhetek ezekkel a lehetőségekkel. A segítő kéz Mónikától elindított egy nyitottabb, nyugodtabb, élettel teltebb Világba. Időközben hatalmas tragédia ért, elveszítettem drága húgomat. Biztosan tudom, hogy nem állok fel így és ilyen hamar, ha nincs mögöttem az a tudás, amit időközben elsajátítottam. Most éppen pránanadival foglalkozom :), olyan dolgokra kész vagyok, amik azelőtt szóba sem jöhettek, hiszen nem hagytam el a kényelmi zónám.

B. Mercedes (40)

Megtaláltam az utam, és azzá válhattam, aki igazán vagyok!

Az év valahogy úgy kezdődött nálam is, mint bárki másnál: fogadalmakkal és nagy elhatározásokkal. Ekkor találtam rá Móni honlapjára és az újrakezdésről/változtatásról szóló előadására. Nem csalódtam, hiszen azokat a gondolatokat, irányvonalakat képviseli, melyek engem is nagyon foglalkoztatnak. Személyes konzultációink alkalmával mindig mellettem állt a problémák megoldásánál, feldolgozásánál, akár karrierváltásról, akár párkapcsolati kérdésről volt is szó. Figyelt, nem elemzett, nem irányított, csak finoman terelt egy-egy kérdéssel, gondolattal, hogy én találjam meg magamban azt az apró pontot, ami kellő motivációt ad kilendülni a megrekedés állapotából és elindulni a döntésem irányába. Hogy sikeres volt-e? Megtaláltam az utam, és ezt magamnak köszönhetem, de legfőképpen annak, hogy ezen az úton nem voltam egyedül, mert Móni mindvégig mellettem állt, számíthattam rá, ha elbizonytalanodtam, ha nem találtam a választ, ha kételkedtem önmagamban. Mi a titka? Hogy ő maga is átélte, megélte, így teljes mértékben át tudja érezni a helyzetet.

Aki még csak most tart az önismereti kutakodás elején, vagy egy helyben toporog egy problémát illetően, annak teljes szívemből tudom ajánlani Mónit, mert sosem azt mondta, hogy jobbra, vagy balra menjek, hanem számtalan módszerrel, eszközzel, gondolkodtató kérdésekkel, mérhetetlen figyelemmel segített az utamon, miközben azzá válhattam, aki igazán vagyok!

F. Andi (39)

Nem másoknak kell megfelelnem!

2011 decemberében sikerült Mónikára találnom. Azzal a problémával kerestem fel, hogy 3 év folyamatos és kemény multis munka után mind lelkileg, mind fizikailag összeestem. Nem tudták sokáig megmondani mi a problémám, mire kiderült, hogy depressziós epizódok alakultak ki az éjjel-nappali minden erőt kiszipolyozó munka miatt. Fél évig kezeltek gyógyszeresen a pszichiátrián, de semmi eredménnyel. Sem a családom, sem az orvosok nem tudták min megyek keresztül. Sem az utcára nem tudtam kimenni, sem autót nem tudtam vezetni. Teljesen összeomlott az életem. Egyre csak fogytam és fogytam. Senki nem élte át, amit meséltem. Mire egy barátom mesélt Mónikáról, hogy ő mindazon átment, amin Én és Ő sikeresen kigyógyult és tudna nekem segíteni. Mónika valami olyat tudott nekem adni, mint senki más. Megváltoztatta az életemet. Nemcsak a betegségben tudott segíteni, de az egész életem 180 fokos fordulatot vett, mind a barátaim, mind a munkám, mind a családomban változások történtek. Megtanított, hogyan kell tudatosan élni az életemet, ezáltal tudtam a betegségemet is jobban kezelni. Megmutatta, hogy nem másoknak kell megfelelnem, és hogyan találhatom meg az igazi Énemet. Az elején azt gondoltam, tudom mi az a Tudatosság, de nagyot tévedtem. Robotként éltem 27 évet. De most már ennek vége! Tudatosan próbálok élni, és néha visszaszív a rutinos élet és ilyenkor ismétlésre van szükségem, hogy tudjak mindig saját magam reagálni és nem a múltam. Hogy rájöjjek a jelenben nem is az van, amibe a gondolataim, félelmeim elvittek.

S.Niki (27)

Kinyílt egy új ajtó, amiről eddig nem tudtam!

Kedves Mónika! Először is szeretném megköszönni, hogy terjeszted azt, amit nagy munkával felismertél. Nagyon szeretem az előadásaidat. Annyira szeretem ezeket a napokat, amikor tudom, hogy megyek a MagNet Házba. Megint sokat kaptam Tőled. Imádom a rengeteg gyakorlati példát, amiket mindig hozol, és az egyre nagyobb közvetlen hangvételt. Valahogy nagyon közel tudod hozni mindazt, amiről beszélsz, s ami Neked már élethivatásod. Azt hiszem mindannyian hálásak vagyunk azért, hogy a saját utad megjárásának körülményeit, nehézségeit, eredményeit közre adva ajtót nyitsz előttünk is. Mert én valahogy tényleg ezt érzem, hogy kinyílt egy új ajtó, amiről eddig nem tudtam. Rengeteget olvastam, sokat foglalkoztam magammal, ki vagyok, mit hoztam, mi miért történik, stb., de mindezt egy új perspektívába helyezted, és egy nagyon fontos, hiányzó láncszemet mutattál meg. Gratulálok Neked mindahhoz, amit idáig elértél, mert elnézve az 53 ezer likeolódat, nem kis dolgot hoztál létre! Aztán pedig ez a sorban állás a következő alkalomra a még szabad helyekért Hát, minden önmagáért beszél.

Zs. (37)

A korlátozó hiedelmeim oldásának hála, ma már harmonikus házasságban élek és anya lettem!

Mónika önismereti utam elején kísérte, segítette a folyamataimat. Meghatározó időszaka volt az az életemnek. Elsősorban párkapcsolati problémával kerestem fel. Nagyon szerettem a konzultációinkat, minden alkalommal volt valami új felismerésem. Mónika nagyon jó érzékkel kérdezett, és vezetett el a bennem lévő megoldásokhoz. Az ő segítségével tudtam megválni olyan korlátozó hitrendszereimtől, amik blokkolták a boldog párkapcsolat megvalósulását az életemben. A vele való közös munka eredménye, hogy ma már boldog házasságban élhetek, és időközben anyává is váltam. Nagyon jó szívvel ajánlom Mónikát, ha megbízható, összeszedett, intuitív ugyanakkor nagy szaktudású ember segítségére van szükséged.

Enikő

Én magam változtathatok csak az életemen, senki más nincs befolyással rá!

Mónikához főleg munkahelyi problémák miatt fordultam, aztán gyorsan kiderült, hogy az életem többi területén is hasonló nehézségekkel küzdök. Hisz egy adott terület az életedben jól tükröződik egy másikban. Te úgy látod, hogy az egy különálló dolog, mégis kőkeményen összefügg minden. Mert minden csak valamihez képest létezik. Úgy éreztem, a munkahelyem minden bajom okozója. Nagyon rosszul éreztem magam, a főnököm elégedetlen volt a munkámmal, bár úgy éreztem mindent megteszek a tökéletesért. Ki nem állhattam ezért. Nem csak a munkámban, másban is mindig arra törekedtem, hogy tökéletes legyek. Saját vállalkozást akartam, ahol nem dirigál senki, és nem kell senkinek elszámolnom, mit csinálok, kizárólag saját magamnak. Hogy hol volt a hiba az elképzelésemben? Hangsúlyozom, elképzelésemben, amit én gondolok az emberekről, a világról. Jött a fájdalmas felismerés, amit Mónika mutatott meg. Hogy lehetnék én valaha is főnök, ha nem bírom elviselni a főnököt (beleértve a saját főnökömet is)?! Elutasítom a hatalmat, az irányítást. Ezzel együtt azt is, amivé én szeretnék válni. Szerintetek a párkapcsolatomban nem utasítottam el az irányítást…? És mindez csak egy szelete az életemnek, és annak, amivé alakult azáltal, hogy hittem róla valamit. Köszönöm Mónika, hogy megláthattam, én magam változtathatok csak az életemen, senki más nincs befolyással rá. Köszönöm, hogy a húgom már nem küzd az általa kreált betegségeivel, amin addig egy orvos (!) sem tudott segíteni. De erről majd meséljen ő…

B. Renáta (26)

A pánikbetegségem után a közös munka nem megváltoztatta, hanem visszaadta az életemet!

Mónival már a harmadik pánikrohamom után meg volt beszélve a konzultációs időpont. Félve kerestem szakembert a bajomra, amiről nem tudtam, hogy micsoda… Számomra attól hiteles valaki, és úgy tud érvényesülni a magasságokban, ha megjárta a mélységeket is. Móni is küzdött a pánikkal és gyerekként az enyémekhez hasonló gondokkal. Azt éreztem, érteni fog. Értett is. Vele kezdtem bízni abban a kislányban aki bennem él, vele kezdtem el elfogadni a múltam és szeretni magam. Ő volt mellettem és mögöttem a traumákkal való szembesülésekkor is és az első sikerek megélésénél is. A ThetaHealinggel nagyon sok életterületet érintettünk, nagyon mélyre mentünk, és borzasztó sok negatív élményt felülírtunk. 2017-ben tanultam tőle a legtöbbet arról például, hogyan maradjunk tudatosak stresszhelyzetben. Mai napig -akár a metrón ülve- alkalmazom a technikát, ahol képes vagyok megnyugtatni saját magam. Ehhez az egészhez kellett a magamba vetett hit, először ezen dolgoztunk. Nagyon hálás vagyok, hogy az empátiája és a tudása a thetával együtt nem megváltoztatta, hanem visszaadta az életemet!

Yvett (39)

Folyamatosan azt kérdeztem: miért? miért? Majd elkezdtem tudatossá válni.

Amikor először megláttam egy információt arról, mivel foglalkozik Móni, még nem ismertem őt, egyszerűen csak éreztem, jó lenne, ha elmennék hozzá. Azt gondolom, a megfelelő információk, a megfelelő pillanatban találnak meg minket, sosem véletlen, mi kerül elénk. Az első pillanattól közvetlenül tudtunk beszélgetni, és elég rövid idő alatt nyilvánvalóvá váltak bizonyos összefüggések az életemben. Az tetszett, hogy úgy irányította a beszélgetést, hogy én magam jutottam következtetésekre, mondtam ki dolgokat. Amiket eddig is észrevettem, hogy ismétlődnek az életemben, de csak folyamatosan azt kérdeztem: miért? miért? – azokra a dolgokra elkezdtem tudatosan tekinteni. Egy ilyen konzultáció-sorozattól nem változik meg az ember élete 2 hét alatt… De elkezd megérteni, figyelni, és szép lassan másképp csinálni dolgokat, mert látja, hogy amit eddig csinált, az mintákra épült, amik feloldhatók. Összességében tehát azt mondhatom, Móni, és amit csinál, egy fontos állomás volt az életemben, amit ezúton is köszönök neki!

Ildi (37)

Eljutottam oda, hogy külső segítség kell nekem és sikerült túllépnem!

Kedves Mónika! Immár 19 éve foglalkozom önismerettel. Sok hasznos gyakorlati technikát elsajátítottam több területről és rendszeresen alkalmazom mindennapjaimban. A közelmúltban történt velem olyan eseménysorozat, amit érzésem szerint képtelen voltam magamtól megoldani, egy bizonyos szituáción átlépni. Kétségbeesésemben elkezdtem körülnézni, hogy milyen lehetőségek vannak, hiszen tudtam, hogy most eljutottam oda, hogy külső segítség kell nekem. Ekkor találtam meg az oldalad és örömmel be is jelentkeztem a legközelebbi előadásra. Jól éreztem magam, viszont hamar rájöttem, hogy nem igazán erre van szükségem, hanem egyéni beszélgetésre. Elmentem és nagyon gazdagon, érzelmileg felfrissülve távoztam a konzultáció után. Sok engem éppen akkor nyomasztó helyzetet átbeszéltünk és rendkívül sokat segített a beszélgetés. Más aspektusból, közelítettük meg a helyzetet, Te, mint külső (érintett személyeket nem ismerő) szemlélő olyan pluszt adtál nekem, ami valóban hasznos volt számomra. Azóta is gyakran eszembe jutnak a szavak, amiket mondtál, és ahogyan mondtad! Nagyon köszönöm, hiszen ez a helyzet olyan mély érzelmi hullámokat keltett bennem, ami már a munkámra és az életemre is kihatotta. Ez az érzelmi állapot ugyan rövid ideig tartott, de nem tudom, hogy a beszélgetésünk nélkül sikerült-e volna túllépnem, átértékelni a napi értékeket. A csoportos előadásra továbbra is el fogok járni, hiszen az is nagyon sokat jelent nekem, hogy olyan közegben legyek, akiknek hasonló a gondolkodásuk. Minden alkalommal úgy jöttem el, hogy ma is nagyon hasznos volt, hogy ott lehettem!

Csilla (37)

Az ekcémám megszűnt, és a nőgyógyászati panaszaim is elmúltak!

Én rengeteg problémával mentem el hozzád. Köztük nőgyógyászati panaszok, állandó fejfájás, ekcéma, szédülés. Ezek a legkiemelkedőbbek. A találkozás után az ekcémám megszűnt, mely számomra az elszigetelődést jelentette. Azáltal, hogy felhagytam a régi teendőimmel és elkezdtem olyan dolgokat csinálni, amit azelőtt sohasem. Az ekcémám a mai napig nem tért vissza. Nőgyógyászatilag sem volt panaszom az elmúlt 11 hónapban. Nem állítom, hogy nincsenek néha rosszabb idők, de most már ha valami bajom van, nem kezdek el az interneten keresgélni, hogy vajon mitől lehet és melyik orvoshoz menjek, hanem elgondolkodom rajta, hogy mi válthatta ki, milyen lelki oka lehet. Az esetek többségében felismerem és igyekszem változtatni az adott helyzeten

B. Adrienn (23)

Tűzoltás” volt, s ennek köszönhetően meg tudtam nyugtatni magam, s el tudtam kezdeni gondolkodni, majd végül teljesíteni a vizsgát.

Az egyetemen volt egy vizsgám, aminek többször is nekifutottam, mégsem sikerült teljesítenem. A sorozatos bukások oka nem a tananyag tudásának a hiánya, sokkal inkább a bukástól való félelem volt. Féltem, rágörcsöltem a vizsgára, belehajszoltam magam a klasszikus „mi lesz ha” esetbe, vagyis a „mi lesz, ha nem sikerül” esetbe. Így a vizsgákra olyan szinten leblokkoltam, hogy logikusan gondolkodni nem tudtam, nem hogy megszólalni. Ez akkor vált a legnagyobb problémává, amikor már nem volt több lehetőségem javítani. Vagy teljesítem a vizsgát, vagy újra felvételizem az egyetemre. Ekkor kerestem fel Mónikát, 2 nappal a vizsga előtt. Emlékszem egy órán át beszélgettünk, és segített menteni a menthetőt. Magam sem tudom pontosan mit is vártam, de amit kaptam az segített. „Tűzoltás” volt, s ennek köszönhetően a vizsga alatt meg tudtam nyugtatni magam, s el tudtam kezdeni gondolkodni, majd végül teljesíteni a vizsgát. Ha valaki hasonló problémával küzd, bátran keresse fel Mónikát, ne várjon addig, amíg én vártam, ne hezitáljon! Nem ő fogja elmondani a megoldást, de segíthet megtalálni azt! Nekem segített, többet is, mint az a beszélgetés volt! Köszönöm Mónika

Tamás (29)

Most kezdek el élni és felfedezni a világot, újra feszegetem a határaimat!

2012 tavaszán kerestem meg Mónikát azzal a szándékkal, hogy megerősítse azt, amire addigra már rájöttem, illetve hogy lelki támogatást nyújtson életem helyes irányba terelésében. Igen, érdekes, hogy egy tulajdonképpen idegen emberben bíztam, ahelyett, hogy a családra vagy a barátokra támaszkodtam volna. Az én életem is az a kívülről látszólag tökéletes volt, belül mégis üres. Világéletemben jó tanuló voltam, örökké meg akartam felelni a szülői elvárásoknak minden téren. Gimnázium után elvégeztem a Budapesti Corvinus Egyetemet, 2008-ban pénzügy szakon szereztem diplomát. Már az egyetem alatt is többször felmerült bennem a kérdés, hogy mit fogok én ezzel kezdeni. Igazából szülői nyomásra választottam ezt az egyetemet. A magánéletről annyit, hogy 18 éves korom óta volt egy párom, akivel egy utcában is laktunk. A szüleim sosem tudták őt elfogadni, kezdetben, azt hittem, azért mert nem volt diplomája, később világosodott meg, hogy igazából a szüleink között volt egy konfliktus, ami miatt ellenezték a kapcsolatunkat. Nem is szívesen emlékszem vissza fiatalságomnak ezen éveire, amiknek a legszebbeknek kellett volna lenniük, számomra mégis egy lelki gyötrelem volt. Én lelki terrornak nevezem azt, ahogy a szüleim akkoriban velem bántak, epés megjegyzésekkel illettek, gúnyoltak, megaláztak, persze csak szavakkal, de ez is bőven elég szerintem.

2010 nyarán először következett be az életemben egyfajta felismerés, hogy egyáltalán nem a saját életemet élem. 2012-ben intenzíven elkezdtem foglalkozni a tudatos élettel, elkezdtem magyarázatot keresni tetteim miértjére, a szüleim viselkedésére. Elhatároztam, hogy ennek egyszer és mindenkorra véget vetek, és egy teljesen új, más életet szeretnék, egyáltalán megtalálni önmagamat ebben a kavalkádban. Ekkor kerestem fel Mónikát. Boncolgattuk a múltat, a jelent és hogy mi az, amit igazán szeretnék csinálni, elérni az életemben.

Mónika hozzásegített ahhoz, hogy meg merjem tenni a kezdő lépést, a többi már jött magától, már tudtam mit akarok. Beiratkoztam egy gyorstalpaló iskolába, végleg lezártam a párkapcsolatomat, és tálalnom kellett a szüleimnek a változtatást. Ez már nehezebb volt, először anyukámat avattam be, vele mindig is jobb volt a viszonyom. Kicsit sajnálom, hogy ahhoz nem voltam elég erős, hogy odaálljak apu elé, és elmondjam neki azt, hogy mit szeretnék ÉN, de féltem a csalódástól, hogy végig sem hallgatna, csak rám csapja az ajtót, ami párszor sajnos meg is történt. Így levélben írtam le neki, hogy mire készülök. Ez annyira hatásos volt, hogy 2 nap múlva felhívott, hogy én márpedig bármiben számíthatok rá, támogat, és milyen rosszul esik neki, hogy ennyire nem ismer és nem kommunikáltunk eddig. Sajnos annyira gyorsan történt ez a váltás, hogy nem volt időm élvezni a szüleimmel való helyreállt kapcsolatomat, 1 héttel a kiutazásom előtt költöztem csak haza. De ami intézni valóm volt a kiutazás előtt, abban mind készségesen segítettek.

december 2-án mentem ki Amerikába, hogy felszállhassak egy óceánjáró hajóra. 8 és fél hónapot töltöttem kint a hajón, most pedig 2 hónapos vakációmat élvezem, október végén megyek vissza. Egyáltalán nem bántam meg a döntésemet, főleg azt, hogy 27 évesen váltottam. Sok embernek ekkor már családja van, én úgy érzem, most kezdek el élni és felfedezni a világot, újra feszegetem a határaimat.

Krisztina (28)

Most már elhiszem, hogy mindenre képes vagyok…

és megengedem magamnak az élet élvezetét! Hogyan is gondolhattam, hogy elveszítettem önmagam, amikor mindig is itt voltam és vagyok önmagamon belül…

„Gyermekem születésétől fogva 6 éven át küzdöttem depresszióval, úgy éreztem, minden megváltozott, elvesztettem önmagam, egyre reménytelenebb lettem. Sok önfejlesztő könyvet olvastam, tanfolyamokra jártam, de még mindig nem értettem, mit csinálok rosszul. Ekkor bukkantam rá Mónikára, aki nagyon sokat segített, hogy rálássak a valódi Önmagamra. Hogyan is gondolhattam, hogy elveszítettem önmagam, amikor mindig is itt voltam és vagyok önmagamon belül, csak a gondolataim, félelmeim, csak a valódi Önmagamra rárakodott hitek, dogmák, félelmek hitették el velem, hogy nem vagyok elég jó, elég ilyen, meg olyan. Mónika segített rálátást nyernem, hogy csupán neveltetésünk, meggyőződéseink fedik el előlünk a valóságot. Ahogy egyre kevésbé hiszed el a gyötrő gondolataidat, érzelmeid, minden alkalommal ébredsz és ébredsz, egyre tágasabb világba. Ennek az utazásnak a célja a valódi Önmagad felfedezése, annak a felismerése, hogy valójában nincs is utazás, mert te mindig is önmagad voltál csupán a külvilág által ” jóindulatúan” rád pakolt hitek, félelmek fedték el előled a valóságot. Amióta rálátásom van, hogy milyen gondolatok, érzelmek, érzetek irányítják rossz irányba az életemet, azóta tudatosan megfigyelem őket, nem azonosítom magam velük (ahogy Mónika mondaná ” Ez csak megint a múltam!”) -teszem hozzá, és tudatosan lépek tovább. Idő kell, mire lecsavarodnak a tudatunk teréről a sok-sok év alatt belénk rögzült hiedelmek, de egyre könnyebb lesz. Most már képes vagyok észrevenni minden pillanatban a boldogságot és elhiszem, hogy mindenre képes vagyok, amit szeretnék és megengedem magamnak az élet élvezetét. Szeretettel ajánlom Mónikát mindenkinek, aki szeretné meglátni az életét másképp a félelmei, szorongásai nélkül, mert ő képes felnyitni a szemünket, hogy észrevegyük magunkban azt, ami megakadályozott eddig, hogy olyan életet éljünk, amilyet mindig is szerettünk volna, és mennyire egyszerűen lehetünk boldogok és élhetünk harmóniában. Köszönöm Neked Mónika!

Ildi (39)

Ki vagyok?

Uhlár Mónika
coach, életvezetési és karrier tanácsadó

Ha megérintettek a visszajelzések…

Ha úgy látod, hogy a klienseimhez hasonló problémákkal küzdesz és úgy érzed, el vagy akadva, érdemes lehet eljönnöd személyes konzultációra vagy bejelentkezned egy online alkalomra. Várlak szeretettel!