Belső gyerek gyógyítása – Online előadás és meditáció

A belső gyermek az a gyerekkori Én-részed, aki születésed óta benned lakozik, aki sokat sérült, és aki talán a mai napig arra vár, hogy észrevedd, meghalld az üzenetét és meggyógyítsd.

 

Ez a részed gyakran próbál meg hozzád szólni, még mindig magányos, fél, szomorú, dühös vagy épp megsebzett.
Szinte mindannyian sérültünk kisebb-nagyobb mértékben gyerekkorunkban. Nem kaptunk elég figyelmet, ölelést, elfogadást vagy épp szeretetet. Az elutasításban, az elhanyagoltságban, esetleg bántalmazásban szerzett sebek nem múlnak el nyomtalanul. Sőt, előfordulhat, hogy ezek irányítják tudattalanul az életed.
Ezen a programon a belső gyermekeddel foglalkozunk, hiszen önismereti utad során elengedhetetlen, hogy találkozz és dolgozz vele! Azzal a kislánnyal/kisfiúval, aki szerencsés esetben egészségesen fejlődött, így őszinte, tele van érzelemmel, tud sírni és önfeledten nevetni, örülni, lelkesedni. De aztán az évek során az egykori belső csodagyermek elveszett, és észre sem vetted, hogy egy megfelelni akaró, a környezetének visszajelzéseitől függő, önbizalomhiányos, szorongó „felnőtt gyermekké” vált.
Most itt a lehetőség, hogy egy meditáció segítségével felvedd és gyógyítsd a kapcsolatod ÖnMAGaddal, és megéld azt, aki valójában vagy: egyedi, különleges, értékes és szerethető.
Részvétel módja: Zoom (online), melyhez az előadás napján küldöm a csatlakozási linket és jelszót.
Részvételi szándékodat kérem előre, írásban szíveskedj jelezni az űrlap kitöltésével vagy e-mailen: monika.uhlar@t-online.hu

A regisztrációhoz küldd el kérlek a számlázási neved és címed is. (KATA-s egyéni vállalkozóként csak magánszemélyeknek tudok számlázni.)

Dátum

2024. ápr. 24.
Lejárt!

időpont

18:00 - 19:30

Részvételi díj

3 000 Ft

helyszín

Online Program
Zoom felületen
Uhlár Mónika

Szervező

Uhlár Mónika
Telefon
+36 20 333-2908
Email
monika.uhlar@t-online.hu
Honlap
http://szemleletvaltas.com/

life coach, önismereti konzulens (Access Bars, ThetaHealing, SzomatoDráma®)

JELENTKEZÉS