Jelentkezési lap

SzomatoDráma® nap

Űrlap kitöltése

Nyilatkozatok

Hozzájárulás

7 + 7 =

*KATA-s egyéni vállalkozóként csak magánszemélynek tudok számlázni.

Jelentkezésed a 22 000 Ft-os részvételi díj megfizetésével válik véglegessé, amelyhez regisztrációd után emailben küldöm el az átutaláshoz szükséges adatokat.

Jogi nyilatkozat

A SzomatoDráma® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – önismereti-öngyógyító módszer, amelynek legfőbb jellemzői az egyszerűség, a játékosság, a természetesség, az érzelemgazdagság és a hatékonyság. A SzomatoDráma® nem orvosi, pszichoterápiás beavatkozás vagy alternatív/komplementer gyógymód. Nem támaszkodik anatómiai és élettani ismeretekre, teljes mértékben mellőzi az orvosi/természetgyógyászati jellegű diagnózisok használatát, nem foglalkozik gyógyszerek vagy gyógyhatású készítmények javaslásával, forgalmazásával. Nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést. Súlyos és/vagy sürgős fizikai és/vagy mentális betegségek fennállása esetén szakorvosi és/vagy pszichoterápiás ellátás igénybevétele javasolt. 

A SzomatoDráma® módszerét alkalmazó játékvezető és/vagy konzulens nem pszichológus, pszichoterapeuta vagy pszichoterápia folytatására feljogosított személy. A játékvezető és/vagy a konzulens feladata, hogy eszközeit és szakmai tudását latba vetve hozzásegítse kliensét ahhoz, hogy érdemi felismerésekhez jusson önmagával kapcsolatban, releváns érzelmeket éljen át, cselekvően átrendezze szubjektív világa egy-egy területét, és mobilizálja belső hajtóerejét céljai, saját jólléte irányába.

Részvételi nyilatkozat

Az Uhlár Mónika (továbbiakban: Szervező) által szervezett SzomatoDráma® játék résztvevőjeként nyilatkozom, hogy a programon saját elhatározásomból és felelősségemre veszek részt. A Szervezőt a program kezdete előtt tájékoztatom aktuális fizikai és pszichés állapotomról, betegségeimről, esetleges kezeléseimről, különös tekintettel bármely pszichiátriai diagnózis és/vagy pszichoaktív szer szedésére.

A SzomatoDráma® módszeréről előzetesen tájékozódtam a szomatodrama.hu és a szemleletvaltas.com oldalakon. A Szervező által a program kezdetekor ismertetett szabályokat, kereteket mindvégig tiszteletben tartom. Tudomásul veszem, hogy a Szervező jogában áll megítélni, hogy aktuális fizikai/pszichés állapotom alapján részt vehetek-e a csoportos SzomatoDráma® játékon. A programon való részvételt kizárhatja az intoxikált állapot (alkohol, drog, pszichoaktív szer vagy egyértelmű pszichés, mentális hatásokkal járó gyógyszer szedése. A Szervező a programból kizárhat, ha úgy ítéli meg, hogy részvételem a saját vagy a csoport tagjainak egészségét, méltóságát veszélyezteti, vagy a csoport együttműködését akadályozza. Amennyiben a SzomatoDráma® programból a Szervező aktuális állapotom vagy viselkedésem miatt kizár, a befizetett részvételi díj nem jár vissza.

Tisztában vagyok azzal, hogy a SzomatoDráma® nem egészségügyi vagy pszichoterápiás eljárás, hanem egy önismereti-öngyógyító módszer, amely nem pótolja vagy helyettesíti az orvosokkal, gyógyszerészekkel vagy más egészségügyi szakemberekkel való személyes találkozást, kivizsgálást és kezelést.

A nyilatkozatban foglaltak a valós helyzetemet tükrözik és tisztában vagyok azzal, hogy a félrevezető információk nyújtása a program minőségét, azon való részvételemet, valamint mások program-élményét befolyásolhatja.