SzomatoDráma® nap Budapesten

Szeretnéd tudni a fizikai tüneteid, betegséged mögött rejlő lelki okokat? Rálátni az életedben zajló folyamatok, elakadások, problémák hátterére? Jó lenne „beszélgetni” a testeddel?

A gyógyító játék olyan, mint egy tolmács, aki lefordítja neked mindazt, ami a belső világodban történik. Izgalmasan hangzik, ugye?

A program 4-5 fős kiscsoportban zajlik, ahol a szereplőid tüneteket, szerveket, érzéseket, érzelmeket testesítenek meg és egyszerűen megkérdezheted őket, hogy érzik magukat. Rajtuk keresztül tudsz kommunikálni mindazzal, ami benned van, s ezáltal közelebb kerülhetsz a testi tüneteid és/vagy lelki elakadások, blokkok gyökeréhez. Megtudhatod, hogy mit üzen a tested.

Ez, a Dr. Buda László orvos, pszichiáter által kifejlesztett játékos, kreatív önismereti és terápiás módszer lehetővé teszi, hogy olyan elzárt, sokszor fájdalmas érzéseinkkel találkozzunk, kommunikáljunk, amelyek tudattalanul irányítják életünket, majd testi tünetek, betegségek formájában manifesztálódnak. A játék során konkrét találkozások, konfliktusok, érzelmek átélésével és a szükséges lépések azonnali megtételével igyekszünk feloldani a gyógyulás belső akadályait és közelebb jutni a vágyott testi-lelki harmóniához.

A SzomatoDráma® játék közvetlen célja nem a fizikai tünetek gyógyítása vagy a lelki problémák megoldása, hanem a fent említett mélyebb testi-lelki összefüggések felfedezése, a saját testünk és önmagunk elfogadása, és ezáltal a természetes öngyógyító folyamatok akadályainak felszámolása.

Így lehetőségünk nyílik arra, hogy szeretetteljes kapcsolatot építhessünk önmagunkkal testi, lelki és spirituális szinten egyaránt.

MIKOR ÉRDEMES ELJÖNNÖD?

 • Ha Te is hiszel abban, hogy a testi tünetek, betegségek üzenetet hordoznak számodra, de nem tudod egyedül megfejteni.
 • Bár testi tüneted (még) nincs, de vannak elakadások az életedben, amelyekkel kapcsolatban szeretnél tisztábban látni és továbblépni.
 • Mindezekhez válaszokat, magyarázatokat, megoldási irányokat szeretnél.
 • Mélyebb önismeretre, önelfogadásra és -szeretetre vágysz.
 • Készen állsz egy biztonságos közegben szembenézni a belső akadályaiddal, félelmeiddel, akár fájdalmas emlékeiddel, traumáiddal.

MIT NEM AD A SZOMATODRÁMA®?

 • A SzomatoDráma, mint ahogyan egyetlen módszer sem oldja meg helyetted az életedet!
 • Nem alternatív gyógymód vagy gyógyító eljárás!
 • Nem orvosi vagy pszichoterápiás beavatkozás!
 • Nem helyettesíti az orvosi kivizsgálást, és szükség esetén a gyógyszeres kezelést!

 

Kis csoportunkban megtapasztalhatod a teljes elfogadást, figyelmet és a szeretet gyógyító erejét.

A módszerről bővebben itt olvashatsz: szomatodrama.hu

A részvételhez előképzettség nem szükséges. Jelentkezésedet a részvételi díj átutalásával tudod véglegesíteni, amihez regisztrációd után e-mailben küldöm el a szükséges adatokat.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Dátum

2024. jún. 07.

időpont

09:00 - 17:00

Részvételi díj

22 000 Ft

helyszín

Budapest - Pillangó Központ
1136 Budapest, Pannónia u. 10. 3. em. 21-es kapucsengő
Uhlár Mónika

Szervező

Uhlár Mónika
Telefon
+36 20 333-2908
Email
monika.uhlar@t-online.hu
Honlap
http://szemleletvaltas.com/

life coach, önismereti konzulens (Access Bars, ThetaHealing, SzomatoDráma®)

JELENTKEZÉS