Programok

DSC_0206A programokat úgy építettem fel, hogy azok körbejárjanak Téged és az életed minden területét. Bárhol érzed azt, hogy elakadtál, problémákba ütközöl és változtatnod kell – legyen az munka, párkapcsolat, testi-lelki betegségek, sikertelenség, önbizalomhiány stb. – egy dolgot nem hagyhatsz ki, mégpedig önmagadat. Ahogyan minden út Rómába vezet, úgy minden út önmagadhoz vezet. Bármelyik előadás témája érint is meg, az biztosan rólad fog szólni! Míg az előadásokon több az elmélet, addig a workshopok gyakorlatorientáltak. Szeretettel várlak tehát, ha készen állsz a szemlÉLETváltásra és valódi változásokra, egészségre, bőségre, boldogságra, párkapcsolatra vagy épp önismeretre, tudatosságra vágysz.

Az előadásokhoz ONLINE is tudsz csatlakozni, amennyiben vidékről vagy épp külföldről szeretnél video-konferencián (Zoom) keresztül részt venni. Az aktuális programok időpontját megtalálod itt, részletes leírásért kattints az előadás/workshop címére: 

2023. május 13., június 25. Keszthely, ill. 2023. június 18. Budapest – Access Bars® tanfolyam
Az Access Bars® egy egyedülálló technika, amellyel blokkokat, korlátozó hiedelmeket, mintákat, érzéseket oldunk, mégpedig a fejeden lévő 32 pont – ezek a bárok – gyengéd érintésével. Rendkívül gyors, hatékony módszer, amivel bármit megváltoztathatsz az életedben. Segít kapcsolódni a saját tudásodhoz és képességeidhez, abból működni, ill. teremteni. A tanfolyam elvégzése után kezelheted a családodat, barátokat, ismerősöket, hivatalos Access Bars® kezelőként fogadhatsz klienseket vagy bővítheted meglévő praxisodat, felveheted a szolgáltatásaid közé a vállalkozásodban.

2023. ………. – Engedd el! – De hogyan? (Előadás)
Engedd el, lépj tovább, zárd le, felejtsd el…. Hány és hány alkalommal hallottad már ezeket a “jó” tanácsokat, amikor beleragadtál egy fájdalmas eseménybe. De mégis hogyan engedd el? Addig, amíg negatív vagy pozitív érzelmi töltet van benned egy személlyel, helyzettel, történéssel kapcsolatban, ez nem fog menni. Meg kell látnod, mivel és miért kötődsz még mindig az adott emlékhez, miért táplálod és éled át újra és újra? Amint ez az érzelem – legyen az harag, fájdalom, bűntudat, csalódás stb. – kioldódik, és meg tudsz a másiknak és/vagy magadnak is bocsátani, akkor tud a lelkedben minden a helyére kerülni és tudsz valóban továbblépni.

2023.  – Access Nyílt nap – kipróbálás
Hallottál már az Access Barsról és a testkezelésekről és szeretnéd kipróbálni? 
Fogalmad sincs még mi ez, de nyitott és kíváncsi vagy, szívesen megnéznéd, ill. kérdeznél róla?
Már Bars kezelő vagy és szeretnél gyakorolni?
Akkor most itt a remek lehetőség. Gyere el, hogy megismerd és megtapasztalhasd rendkívüli stresszoldó, nyugtató és gyógyító hatását!

2023. ……., Budapest és ONLINE Egymás tükrében (Előadás)
Biztosan hallottad már, hogy a világ és minden ember tükör, valódi önmagad megismeréséhez elengedhetetlen, hogy meglásd bennük saját magad. De hogyan tükröz téged a külvilág? Mit mutat és tanít neked a párkapcsolatod, vagy annak hiánya? Hogyan tudsz továbblépni, elengedni, lezárni mindazt, ami már nem szolgál? Minden azt visszahangozza, ami benned van, s ami bent, az kint.

2023……… – Önmagunkról más-kép(p) – Az önbizalom fejleszthető? (Előadás)
Önbizalomhiánytól szenvedsz? Nem tudod elfogadni és szeretni magad? Eleged van a szorongásból, félelmekből, önkételkedésekből? Szeretnél magabiztosabbá válni és kiállni önmagadért? Tudod, hogy többre vagy képes? Mélyebb önismeretre vágysz? Hogy ki vagy Te? Az előadáson az álarcok, szerepek, tudattalan programok és félelmek mögé nézünk, hogy új szemszögből láthasd és élhesd meg valódi önmagad.

2023. ………… – Változtass, hogy változhass (Előadás)
Eleged van a problémákból? Valódi változásokat szeretnél? Esetleg már azt is tudod, mit kellene tenned, de nem mersz lépni? Elakadsz a “Jó, de hogyan?”-nál? Fogadalmak helyett itt az idő a cselekvésre! Vedd kezedbe az életed irányítását és valósítsd meg az álmaid! A változtatást önmagadon belül kell elkezdeni ahhoz, hogy átalakulhasson az, ami kívül van. Addig azonban nem tudsz változtatni, amíg azt sem tudod min kellene, milyen tudattalan minták, félelmek, szokások irányítanak. Az előadáson rengeteg gyakorlati példán keresztül láthatod meg ezeket a belső gátakat. 
 

2023………… – Szeretem magam! – Vagy mégsem? (Workshop)
Ahhoz, hogy mások megbecsüljenek és szeressenek, először neked kell(ene) elfogadnod saját magad. Úgy érzed nem megy? Tele vagy önkételkedéssel, szorongással, hogy nem vagy elég jó, elég szép, elég ….? Nincs önbizalmad? Hidd el, semmi baj veled, értékes és szerethető vagy, csak valahol, valamikor – talán már gyermekkorodban – elvesztetted a kapcsolatot valódi önmagaddal. A workshopon az álarcaid, félelmeid mögé nézünk, hogy felfedezhesd újra azt a csodálatos embert, akinek születtél! Ha megtalálod a belső békét és harmóniát, akkor minden más is a helyére kerül.

2023………. – Stresszkezelés, mindfulness (Előadás)
Idegeskedés, stressz, teljesítménykényszer, rohanó világ, stressz eredetű megbetegedések – naponta találkozunk ezekkel a kifejezésekkel. De mit tehetünk ellenük? Hogy tudunk kiszállni a mókuskerékből? A stresszkezelés elengedhetetlen, ugyanakkor tanulható és fejleszthető! Az előadáson megnézzük mi okozza a stresszt, és kézzel fogható eszközöket is kapsz, amelyeket érdemes lesz a mindennapi életedbe beiktatnod (ÉN-idő, mindfulness, hatékony időgazdálkodás stb.). Ezek a stresszoldó technikák segítenek abban, hogy kiegyensúlyozottabbá válhass és megőrizhesd testi-lelki harmóniádat.

2023. …………. – Élj, ne félj! – Minden, ami a félelmek, szorongás, pánik mögött van (Előadás)
Folyamatosan aggódsz, szorongsz? Félsz a betegségektől, a jövőtől, az egyedülléttől, a (lét)bizonytalanságtól, hogy mi lesz, ha …? Testi tüneteid, (gyomorgörcs, szédülés, heves szívdobogás stb.), esetleg pánikrohamaid is vannak? Szeretnél megszabadulni tőlük? Akkor tudnod kell mi áll a háttérben. Ahhoz, hogy megvalósítsd azt, amit szeretnél – legyen az boldogság, siker, egészség, bőség, bármi – először a belső akadályokkal, vagyis a félelmeiddel kell kezdened!

2023. ……… – Találkozás önMAGaddal (Önismereti workshop)
Régóta keresed magad, ismered a múltbéli mintáidat, félelmeidet, de mégsem tudsz megszabadulni tőlük és megélni valódi önmagad? A gondolataid, hitrendszereid 98%-a nem a sajátod, csak átvetted őket a környezetedtől és beépítetted azokat az ÉN-képedbe. De ha Te nem is ilyen vagy, akkor ki vagy valójában? A workshopon a félelmeid mögé nézünk, hogy felfedezhesd újra azt a csodálatos embert, akinek születtél, és aki még mindig ott él benned!

2023. ………… – Találkozás önMAGaddal (Workshop)
Ha már egy ideje keresed magad, ismered a múltbéli mintáidat, félelmeidet, de mégsem tudsz megszabadulni tőlük és megélni végre valódi önmagad, ez a program neked szól. A gondolataid, nézőpontjaid, hitrendszereid 98%-a (!) nem a sajátod, csak átvetted őket a szüleidtől, a környezetedtől, azonosultál a rólad alkotott véleményekkel, ítéletekkel és beépítetted azokat az ÉN-képedbe. De ha Te nem is ilyen vagy, nem ez vagy, amit esetleg már évek óta oldogatsz, ami a múltban tart, akkor ki vagy Te valójában? Hol és mikor találod meg önmagad? Mi van, ha nem a jövőbe kellene kivetítened egy elképzelést magadról, amit majd egyszer valamikor egy hosszú önmunka után érsz el? Mi van, ha itt és most már AZ VAGY, akit keresel?

Az előadások mindig 18.00-tól 20.00 óráig tartanak és előzetes, írásban történő jelentkezéshez kötöttek az alábbi e-mail címen: monika.uhlar@t-online.hu

Helyszín Budapesten: Pillangó Központ, 1136 Budapest, Pannónia utca 10., 3. em., 21-es kapucsengő
Keszthelyen: Harmónia Háza Jóga- és Egészségközpont (8360 Keszthely, Petőfi u. 19.)
Részvételi díj: programfüggő

További információ: Uhlár Mónika, 0620/3332-908

Comments are closed.